12.10.2012

Kissanaisen muki ja taidevälinevinkit

Poikkesin eilen Hulluilla Päivillä, ihan noin niinku muuten vaan. Ajattelin hihitteleväni muiden ostavimmalle, mutta tempaannuin vähän mukaan itsekin.
 Lovisa Burfitin Rörstandille kuvittamia, Mademoiselle Oiseau -astioita fiilistelin jo kesällä. Nyt ne olivat yllätykseksi Hullareilla tarjouksena! Ihana ihana muki on nyt minun. Jäin vielä haikailemaan esprossokupin ja minivadin perään...
Porttiteoria pätee Hulluilla Päivilläkin ja kun olin antanut pikkurillini yhdelle ostokselle, teki mieli lisää. Pian jo jonottelinkin ihan suvereenisti muiden mukana, sylissäni tumma paahto -kahvia, Methodin yleispuhdistusainetta (jota jo aiemmin fiilistelin) ja kissanruokaa. Onneksi ostohysteria rajoittui vain käyttökamoihin, kiitos minibudjetin.

Akateemisessa hypistelin kirjoja, mutta tyydyin perushyvään sivellinsettiin, skissilehtiöön ja uuteen Costumeen, jolle päätin antaa toisen mahdollisuuden. 
Kannattaa muuten tsekata taitelijatarvikkeet, jos sellaisia on vailla. Daler Rowneyn kymmenen siveltimen setti kustansi 3,90€ - ihan hyviä perussiveltimiä vesi- ja akryyliväreille. Luonnoslehtiöitä ja -kirjoja, sekä akvarellipapereita oli moneen lähtöön, itse päädyin edulliseen Daler Rowneyn lehtiöön. Paperi on hieman kellertävää, huokoista ja pehmeää. Soveltuu lähinnä piirtämiseen, mutta kestää myös kevyttä vesivärityöskentelyä. Valikoimissa oli kattavasti erilaisia maaleja, tusseja, liituja, gessoa ja valmiita pinkopohjia.

Ei kommentteja: