8.10.2012

Mielentiloja

Tuli tehtyä pieni miettimistauko. Jos täällä on hiljaista jatkossakin, olen silloin miettimässä hieman lisää. Miten kehittäisin tätä eteenpäin, mistä kirjoittaisin ja niin edelleen. Ehkä mietin blogimaailmaakin siinä sivussa. Ja elämänmenoa mietin taatusti.
Miettimis-, pohtimis-, ajattelu-, analysointi- ja suunnittelujutut olen aina osannut oikein hyvin, mutta toteuttamisjutut ovatkin sitten vaikeampia.
Arkielämä soljuu eteenpäin omalla painollaan. Koitan inspiroitua hakemaan töitä ja uutta kämppää ja siinä samalla kokeilla erilaisia protomalleja milloin mistäkin. Tarve tehdä on kova, onnistuminen onkin sitten ihan eri juttu - mutta lannistuminen ei ole vaihtoehto.
Huomaan selailevani kuvia. Pinterest on kova juttu, hetkittäin. Eniten innostun pinnaamaan kuvia sisustuksista, kodeista, niiden yksityiskohdista ja esineistä. Huomaan viehättyväni vaalean valoisista tiloista, joissa on avaraa ja harmonista. Aikuismaisen tyylikästä, vähäeleisen runsasta. Klassisen kallista.

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Ehkä se johtuu siitä, että kaipaan tilaa. Jatkuvuutta ja pysyvyyttä, harmonisempaa kokonaisuutta. Avaraa oloa. Tilaa ajatuksille.
Tuleva uusi kotini tulee tuskin olemaan mitään näistä, mutta kirjapinoja, kasveja, koristetyynyjä ja taidetta siellä saisi olla. Jostain on hyvä aloittaa - edes ajatustasolla.

Kohti uutta viikkoa siis! Ja uusia ajatuksia!

P.S. Pinterestin tilainspiksiäni voi kurkkia täältä. Ei sisällä mainoslinkkejä ;)

Ei kommentteja: