5.11.2012

Marraskuu, maanantai ja vapaapäivä

Marraskuu alkoi ja aloitin myös uudessa työssä.
Neljäs työpaikka tänä vuonna, voin sanoa että nämä pätkäduunit alkavat jo vähän väsyttää. Mutta minkäs teet, rahaa tarvitaan ja muuttaakin pitää, joten tuli taas sellainen pakkotilanne, että "otan sitä mitä saan ja mahdollisimman nopeasti". Kaupanalalla taas ollaan, mutta vaihdoin sentään yritystä. Teen nyt pääsääntöisesti aamuvuoroa - aikaista aamuvuoroa - ja olen ollut todella väsyksissä iltapäivisin. Itse duuni on aika iisiä ja työpaikka vaikuttaa ihan mukavalta. Ainakin jää omaa aikaa, hoitaa asioita ja tehdä vähän mielekkäämpiäkin juttuja työn ohella.

Viime maanantaina olin pukemassa muotinäytöksessä, joka järjestettiin eduskuntatalossa. Hauska ja tärkeä tempaus erikoisissa puitteissa. Näytöksessä olleet vaatteet olivat hienoja ja oli kiinnostavaa päästä hiplailemaan niiden yksityiskohtia. Pehmeitä euleita, skarppeja villakangastakkeja, ohuita ja kauniisti laskeutuvia silkkikankaita, käsin maalattuja yksityiskohtia, niittejä, nahkaa, käsintyöstettyjä yksityiskohtia. Osa vaatemerkeistä oli itselleni täysin tuntemattomia, mutta positiivisia uusia tuttavuuksia.

Yks rakeinen kännykkäkuva löytyi kamerasta... jälkeenpäin ajatellen harmi sinänsä, koska osa vaatteista oli tosi mageita, niitä olisi voinut esitellä enemmänkin täällä blogissa. Mutta eipä siellä tosiaan paljon ehtinyt hengailemaan.

Muutoin viikko menikin sitten uuteen päivärytmiin ja duunipaikkaan opetellessa. Lauantaina oli pyhä ja lähdettiin tyttöjen kanssa Nenäpäivä-kirppikselle Nosturiin. Taisin olla ankeaa kirppisseuraa, koska sivalsin tympeitä kommentteja "etsä tarvii tota", mutta lopulta päädyin kuitenkin ostamaan jotain itsellenikin.
Neuleliivi ja laukku kuin suoraan humanistisen tiedekunnan opiskelijan vaatekaapista. Tosin siellä opiskelevat taitavat nykyisin olla paljon trendikkäämpiä... Molemmista maksoin kolme euroa kipale. Etnolaukku on juuri sellainen, mitä etsiskelin viime kesänä. Kesä meni, syksy tuli... no ainakin ensi kesäksi on laukku valmiina! Neuleliivin oli omin kätösin neulonut sitä kaupitelleen tytön mummo ja minullahan on soft spot kaikenlaisille mummoasioille. Väri on tosi kaunis tummanpunainen, ei oikeastaan noin viininpunainen mitä kuvassa. Ihana ja lämmin kotoiluvaate. Napit ajattelin ensin vaihtaa, mutta ne voisi myös irrottaa, koska neule on parhaimmillaan aukinaisena.

Nyt jatkan aamukahvittelua, koska tänään on maanantai JA vapaapäivä! Mukavaa viikkoa, palataan pian.

Ei kommentteja: