28.12.2012

Elämää muuton jälkeen

Hei taas! Toivottavasti takanapäin on ihana Joulu ja nenät on suunnattu innokkaasti kohti tulevaa uutta vuotta. Itse vietin Joulua maalla, mutta muutaman päivän loma tuntui kuluneen kuin siivillä. Muuttopuuhien jälkeen sain flunssaköhän, jota sairastelin sitten joulunpyhät... ja eilen olinkin jo taas töissä. 
Itse muutto sujui sukkelasti, vaikkei ihan niin järjestelmällisesti kuin olin ajatellut. Note to self, ensi kerralla on käytettävä enemmän aikaa järjestelmälliseen pakkaamiseen, tällä kertaa kun muuttokuormassa oli ihan liian monta "sekasäkkiä". Vuokrasopimusasiassa oli ylimääräistä häslinkiä ja vaikka kaikki järjestyikin lopulta hyvin, oli joulun alla olo erittäin väsynyt ja äärimmilleen stressaantunut. Ehkä ne fiilikset tästä vähitellen nousevat, toivon että ensi vuonna ollaan vähän onnekkaampia!
Uusi koti ei ihan vielä tunnu täysin kodin, mutta tilaa on nyt melkein tuplasti enemmän ja nautin siitä, että minulla on oikea keittiö! Ja työtilaa! Vielä kun löytäisin kirjahyllyn kadonneet ruuvit, niin saisin viimeiset laatikot purettua. Vielä kun saan kunnollisen netin käyttöön, pääsen bloggailemaan lisää täältä uusilta mestoilta, Vallilasta. 
Kuullaan taas pian!



Ei kommentteja: