1.1.2013

Blogivuosi 2012

2012 on historiaa. Onneksi on blogi, josta näkee mitä on tullut puuhailtua vuoden aikana...

Tammikuu

Vuosi alkoi PMMP:n keikalla Virgin Oilissa. Ihan jees keikka, ei tosin järisyttävän mielenpainuva kuin vaikkapa 2007-2008 samassa paikassa rokattu Hanoi Rocksin legendaarinen keikka! Muuten tammikuussa oli kivat kelit. Loppukuusta juhlittiin ihanan ystäväni synttäreitä Ruotsi-teemalla ja laulettiin juomalauluja läpi yön.

Helmikuu

Helmikuussa hain innokkaasti töitä ja inspiraatiota. Vietimme vuosipäivää, ystävänpäivää, sain hyviä uutisia, kävin tsekkailemassa KappAhlin kevätmallistoja, tein mekon älppärikankaasta ja sain iki-ihanan Vickan &Daniel -mukin

Maaliskuu

Maaliskuussa juhlittiin ystävien synttäreitä, ompelin ja tein omia projekteja, olin muotinäytöksessä pukijana, vedin ekat tuunauskurssini Hapessa, esittelin laukkuni sisältöä (ja sittemmin myin laukun kirppiksellä), luin Helenen, kävin kangasmessuilla ja fiilistelin Hennesin Marni-kokoelmaa.

Huhtikuu

Huhtikuussa oli pääsiäinen ja silloin vietettiin ystävän polttareita, jotka olivatkin parhaimmat polttarit ikinä! Vieläkin muistelemme, miten polttarisankaritar punnersi Tavastian lavalla :D ... lisäksi olin vähän töissä, juhlittiin ystävän häitä, olin kaninvahtina, kävin Marimekon Ysmyillä, fiilistelin kuninkaallista teetä ja Polkka Jamin kortteja, innostuin jo keväästä ja haaveilin uudesta kamerasta, jota en ole vieläkään saanut :(

Toukokuu

Vappua vietettiin ensin bileissä Käpylässä ja sitten Kalliossa, vappupäivänä oltiin Alppipuistossa,  tein vaatteita Vallila Interiorin pressipäivään (ks. lokakuu) ja kävin itsekin fiilistelemässä uutta mallistoa, oli Siivouspäivä ja katufestarit, ahdistelin pukeutumista, tsekkailin Yleltä muotijuttuja,  ja ihastelin kukkia.

Kesäkuu

Kesäkuussa juhlittiin kesää ja mietin kesäsuunnitelmia, esittelin dyykattua tuolia, vietettiin opiskelukaverin polttareita ja ystävän läksiäisiä, surin luopumista vanhasta sohvasta, ystävä muutti Australiaan ja meille tuli muuttotieto, tein sulkamekon, ja vietin vähän niinkuin lomaa. Juhannuksena olin sekä kaupungissa että maalla ja odottelin jo heinäkuuta ja pääsyä töihin.

Heinäkuu

Fiilistelin kunnolla kesää, juhlittiin nimipäiviä, luin kirjoja, kävin Korkeasaaressa, Ihanassa kahvilassa, ja Fashion Film Festivaleilla. Hankin uudet silmälasit vuosien tauon jälkeen - ja että ikinä arvaa millä rahoilla? Porukoille oli kertynyt parin vuoden ajalta limsa- ja vissypulloja, isäni kun on ihan hirveä limsankittaaja ja tein todella ison duunin rahtaamalla kaikki pullot palautukseen. Hahah! Loppukuusta aloitin samassa kesäduunipaikassa kuin edelliskesänä ja nautin toimistoduunin hyvistä puolista ja kivoista työkamuista.

Elokuu

Elokuu meni pitkälti töissä. Kävin opiskelukamun häissä Etelä-Pohjanmaalla ja tein mekon, joka aiheutti päänvaivaa, mutta toimi ihan hyvin juhlissa. Juhlin synttäreitä ja varasin lennot Lontooseen! Kävimme kesäduunikamujen kanssa katsomassa näyttelyä ruokatunnilla, toisen kävin katsomassa keskenäni. Fiilistelin Missonin &Lindexin tulevaa mallistoa.

Syyskuu

Heti syyskuun alussa ponkaisin reissulle Lontooseen. Kaupunki oli huikea ja reissu ihana, mutta ilmeisesti matkafiilistelypostaukseni täysin paskoja, koska niiden myötä "menetin" monta lukijaa. Kuvia jäi varmaankin sata julkaisematta ja bloggausinto sai kovan kolauksen. Fiilistelin kuitenkin Thyra Thermanin mallistoa ja päädyin kyselemään Thyralta itseltään muutamia juttuja - siitä taas lukijakunta tuntui tykkäävän. Aloitin myös toisen vaatteiden tuunauskurssini,  joka pienen alkukankeuden jälkeen osoittautui varsin onnistuneeksi. Fiilistelin KappAhlin Vintage Stories mallistoa tuttuun tapaan. Tein myös taas yhden tilaustyömekon.

Lokakuu

Lokakuussa pidin vielä tuunauskurssia ja hain samalla jo uutta työtä. Kävin I love me-messuilla enkä innostunut. Mietin talvitakkiasioita ja kävin Marimekon Ysmyillä taas. Neuloin neon-langasta. Autoin ystävän rempassa. Panikoin jo muuttoasioita ja siitä syystä oli kiire myös saada äkkiä töitä. Aloitinkin uudessa duunipaikassa loppukuusta. Esittelin toukokuussa Vallila Interiorin pressipäivään tehdyt vaatteet.

Marraskuu

Marraskuussa blogi hiljeni lähes kokonaan. Kävin töissä ja tein enimmäkseen aikaisia aamuvuoroja. Iltapäivisin töiden jälkeen nukuin ja herättyäni selailin asuntoilmoituksia tai täytin hakemuksia. Kävin näytöissä, hakemuksia tein valtavat määrät. Kiinnostus bloggaamisen oli nollassa ja muiden blogien lukeminen jäi. Tuntui että blogimaailmassa on vain onnistujia, joilla rahaa riittää ja aina löytyy heti se "unelma-asunto/duuni/what-so-ever!" Blogi vietti kuitenkin 5-vuotissynttäreitä ja jotain kivojakin juttuja jaksoin fiilistellä.

Joulukuu

Töissä meni mukavasti ja aamuvuoroista huolimatta oli kivaa. Taisi olla kolmas päivä kuin näin ilmoituksen tästä kämpästä ja otin yhteyttä. Kävin näytössä ja vastassa oli ulkoapäin arvokkaalta näyttävä kaunis vanha talo. Itse kämppä oli sotkuinen ja likainen, nuhjuinen ja putkiremonttia odotteleva, mutta muuttopaniikissa sai kelvata. Sitten itse muutto, siihen liittyvät järjestelyt ja sen jälkeiset vuokrasopimussotkut... töissäkin vilauteltiin vihreää korttia jatkomahdollisuudelle ja kun olin jo ehtinyt kertoa varmaan jokaiselle vastaantulijalle asiasta -- ei jatkoa tullutkaan. Mutta kaiken tämän keskellä ehdin kuitenkin ommella taas yhden tilaustyön, käydä myyjäisissä "myymässä" (myin yhdet puuhelmet) ja juhlia ystävän synttäri-valmistujaisia.

Vuosi 2012 oli siis tulvillaan kaikkea hauskaakin, vaikka eilen illalla mietinkin, että ihan paska vuosi oli. Ei ollut, mutta ehkä pari viimeistä kuukautta veivät vain fiiliksiä alaspäin. Jos ei tätä blogia olisi, monta mukavaa, hauskaa pientä juttua olisi jo jäänyt kaikessa hässäkässä unholaan. Oli hauskaa selata omia postauksiaan ja muistella inspiroivia hetkiä ja tapahtumia. Niistä saa voimaa ja energiaa kohta tulevaakin vuotta.

Inspiroivaa ja tapahtumarikasta 
vuotta 2013!


Ei kommentteja: