12.2.2013

Vähän himaa ja huudeja

Uutta kotia on asutettu kohta parin kuukauden ajan. Asiat ovat suhteellisen paikoillaan ja olen alkanut viihtyä entistä paremmin. 
Oikeastaan tästä kämpästä löytyy monta sisustajan unelmayksityiskohtaa: korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat, vanhan talon tunnelmaa. Ulkoakin talo on varsin komea, vaikka vähän rapistunut. Itse yritän mieltää hieman repsahtaneita puitteita romanttisemmin (ajattele Pariisia!) sekä sietää talon alakerrassa sijaitsevasta etnisestä ravintolasta tulevaa voimakasta ruuantuoksua (ajattele Lontoota!).


 Ikkunalaudalla on pieniä muistoesineitä ja tuliaisia maailmalta...
... ja somia kirppislöytöjä,
 sekä kynttilöitä, joiden lämmöstä oli myös ihan konkreettista hyötyä kovilla pakkasilla, kun ikkunoista veti aika iloisesti!

 Esillä on tuttuja tavaroita ja armas purkkikokoelmanikin on päässyt vähän paremmin esille. Mutta paljon rompetta laitoin myös laatikkoon, ihan kiva nauttia välillä myös hieman pelkästä tilasta.

Vallilaan olen kotiutunut hyvin. Alue oli entuudestaan jo varsin tuttu ja täällä on hyvä fiilis.  Meininkiä ja palveluita on sopivasti saatavilla, kauniita vanhoja taloja toinen toisensa vieressä. Kallion tiiviin tunnelman jälkeen täällä on ehkä hivenen enemmän tilaa hengittää. Ja mikä parasta, se rakas Kallio on ihan lähellä.


sisäpihalla


Puutaloalueen läheisyys on uusi juttu. Aika idyllistä sanoisin, kirjastoreissulla fiilis on kuin kävelisi Carl Larssonin maalauksissa. Ja ihan vähän pitää myös kurkkia ikkunoista sisälle...

3 kommenttia:

June kirjoitti...

Kovin on kivan näköistä ^______^ Toivottavasti viihdytte!

Akissfromthepast kirjoitti...

ihanat kuvat. tykkään sun ikkunalaudasta ja huudeista :)
mulla on monia samoja kamoja: toi eiffel pikkasen erinäö, sit sama japanilainen teepurkki ja toi hauska quality street :) mukavan seesteistä tunnelmaa noissa ikkunakuvissa :)
iski ihan sisustusvimma.. mut ei auta, luettava on...

blandad. kirjoitti...

June: viihdytään hyvin :)

akissfromthepast: nää on kivoja kulmia, leppoisa meininki. Samat kamat, hyvä maku :D hahah! Joo priorisointi on tylsää, aina tekis mieli tehdä jotain muuta kuin mitä pitäis...