2.2.2013

Ylläripaketteja

Kuluneella viikolla sain kaksi kivaa postipakettia, aika luksusta etten sanoisi!
Ensimmäinen paketti saapui maanantaina suoraan kotiovelle ja aina Australiasta saakka. Aussimaahan muuttanut ystäväni muista uutta kotia tuparilahjalla:

Omistan paljon kaikenlaista tavaraa ja kodintekstiilejäkin aika mukavasti, mutta yhden yhtäkään essua minulla ei ole vielä ollut. Essun ja uunikintaan setti on australialaista suunnittelua ja merkiltään Madras link. Nettisivujen mukaan kyseessä on perheyritys, joka maahantuo ja jälleenmyy sisustus- ja kodintavaraa sekä -tekstiilejä ja he käyttävät tuotesuunnittelussaan omia suunnittelijoita. Reippaan puna-valkoinen essu sopii passelisti keittiön vallitsevaan väriskaalaan ja pääsee varmasti käyttöön hyvinkin pian.


Paketissa oli myös söpö neliönmuotoinen "You're a doll" -lautanen!

Maanantaista lähtien olenkin ollut flunssassa melkein koko viikon, eivätkä pienet pyrähdykset ulkomaailmaan ole erityisesti parantaneet olotilaa. Eilen oli kuitenkin hyvä syy lähteä ulos, sillä postissa odotti viikon toinen paketti.

 
Äidiltä saamassani paketissa oli taas vähän kaikenlaista. Ihanien villalankojen lisäksi siellä oli Kotiliesi, pari pussia kissanruokaa ja tuollainen punanenäinen pehmoeläin. Äidin ylläripaketit ovat aina hauskoja, koska niissä voi olla ihan mitä vain. Jopa kissat ovat aina ihan innoissaan näistä paketeista ja haluavat aina seurata vierestä niiden avaamista, haistella sisältöä ja ihmetellä tuttua hajua - ja lopulta hypätä sisälle laatikkoon.
Paketin pääsisältö taisi kuitenkin olla tämä... (surkeasta kuvasta huolimatta)


Muutama vuosi sitten sain äidiltä joululahjaksi hopeiset Liisa Vitalin pallurakorvikset. Olin iloisesti yllättynyt, kunnes äiti tohkeissaan kertoi saaneensa ne lahjana lehtitilauksesta.... ajatus oli kuitenkin tärkein ja olen aidosti tykännyt niistä ja käyttänyt niitä paljon. Parisen kuukautta sitten äiti tiedusteli, että haluaisinko samaa sarjaa olevan kaulakorun - sellaisen sai taas jonkun lehden tilaajalahjana. Oikeasti olen sitä mieltä, että lehtien tilaajalahjat ovat jotenkin ihan karanneet käsistä, mutta nämä Liisa Vitalin korut ovat kuitenkin sieltä parhaimmasta päästä. Vitali oli suosittu korusuunnittelija 1960-ja 1970-luvuilla ja suunnitteli Kultakeskukselle mm. Leppäkerttu ja Pitsi-sarjat, joita tähän kaulakoruun onkin yhdistelty. Kultakeskus alkoi valmistaa Vitalin koruja uudelleen ja sitä mukaan niitä alkoi myös ilmestyä tilaajalahjoiksi. Tykkään kovasti 1960- ja 1970-lukujen koruista ja näissä Liisa Vitalin koruissa on juuri oikeanlaista ajanhenkeä. Muotokielen takana on hauska tarina: Vitali työsti pääasiallisesti kultaa, mutta sen maailmanlaajuisen kallistumisen myötä hän suunnitteli koruihinsa huokoisen lampaanvillan inspiroimia reikiä - ja menestystuote oli valmis. Haluaisin vielä korusarjaani Leppäkerttu-sarjan pallerosormuksen, mutta sen voin hankkia myös ihan itse - ilman mitään lehtitilauksia :D

Sellaisia paketteja siis. On tuo posti kiva juttu, vaikka kallistahan tuo pakettien laittaminen onkin. Seuraavaksi pitääkin itse ilahduttaa muita!


Ei kommentteja: