14.3.2013

Dolce & Gabbana ss'13 hehkutus!

Dolce & Gabbana on ollut taas jonkinlaisessa nosteessa, kenties viime syksyn mallistonsa ansiosta. Kun muut marssittivat näytöslavoille minimalistista tyyliä, vedettiin D&G:lla kovat piippuun ja mallit esittelevät ristipistokirjailuja, ruusukuoseja, helmiä, kultaa, kimallusta - ja päätyivät näin lähestulkoon jokaiseen muotiaviisiin. Ihana mallistohan se oli ja on edelleen, kertakaikkiaan. Dolce & Gabbanan tulevan kevään ja kesän '13 mallisto jatkaa samaa, runsasta, ihanan överiä linjaa. Värejä, kuoseja, kitchiä, kirjontaa, pampuloita, niininarua, lasikiviä, raitoja, virkattua pitsiä, huiviprinttejä, säkkikangasta ... you name it, they have it! Mallistokuvat ovat ihanaa katsottavaa kaikenlaisten yksityiskohtien vuoksi ja lopulta mekkojen mallit ovat hyvinkin käytettäviä, asustuksesta puhumattakaan. Inspiraationa on ollut kesä Sisiliassa ja iloisenkirjava lomafiilis kyllä välittyy! Tulee mieleen 1940-ja 1950-luvulla muodissa ollut siirtomaaeksotiikka ja varsinkin eteläamerikkalainen folklore.
Poimin Style.comista näytöskuvien yksityiskohtakuvia, niistä on tulossa hyvää vauhtia lemppareitani...Mallistoon liittyvä mainoskampanja on myös aika hauska, sillä sitä ovat inspiroineet sisilialaiset katufestivaalit ja Luchino Viscontin elokuva La Terra Trema vuodelta 1948. Kamppiksessa nähdään myös ihanainen Monica Bellucci.


kuva
kuva
Dolce & Gabbanalla on hyödynnetty mainonnassa aiemminkin tämäntyyppisiä "perhekuvia" onnistuneesti. Kuvissa on aina hauska fiilis ja tykkään siitä että kuvien mallit ovat eri-ikäisiä ja tunnelma on jollain tavalla jopa hitusen aito - jos nyt aidosta näin rakennettujen mainoskuvien yhteydestä saa edes puhua. Hauskempaa näitä on katsella, kuin sairaalloisen näköisiä ja vaivaantuneita mallityttösiä vaikeissa asennoissa. Sitä paitsi HALUAN tuollaisen mustavalkoisen raitamekon kuin oikean laidan mallilla. Täytyy ehkä tyytyä tekemään vain kopio alkuperäisestä... joka tapauksessa, meitsi diggaa!!!
Mallistokuvia voi ihastella lisää Dolce & Gabbanan omilla sivuilla 
Näytöskuvia taas Style.comissa

Ei kommentteja: