21.4.2013

And there's no clothes I can buy, make me feel like myself, she said. So I put on clothes, to make me look like someone else, instead.

Bloggailu ei ole oikein maittanut tässä kuussa jostain syystä... nyt kuitenkin jotain randomjuttuja taas parilta viime viikolta...

Kokeilin banaanipannareita ja nautiskelin niitä aamupalaksi Eeva Kolun tyyliin mustikoilla ja turkkilaisella jogurtilla. Hyvää ja helppoa.

Kankaita uutta proggista varten, tästä myöhemmin lisää!

 Olin viime viikon torstaina Aussie blog awardseissa avecina. Ihan kivat kemut, eipä siinä. Olisi kuitenkin hauskempaa nähdä ehdokkaissa hieman enemmän variaatiota, tuntui että moni ehdokkaista oli vain napattu jonkun isomman portaalin sivuilta.

Goodiebagissa oli näiden kemujen jäljiltä odotetusti shampoota! Tein vielä vaihtarit ystävän kanssa, jonka kassiin oli eksynyt kaksi shampoota, mutta hän oli hoitoainetta vailla, minä taas enemmän shampoota. 3 minute miracle shine -hoitoaineen olen testannut ja todennut hyväksi tuotteeksi, suosittelen! Aussiet olivat muistaakseni juuri tarjouksessa Anttilassa...
Kiitokset lukijalle, joka tunnisti kukkani krysanteemiksi - todella kestävä leikkokukka, heittämällä vielä kahden viikonkin päästä näyttää kauniilta.

Teki mieli leipoa jotain ja tein pitkästä aikaa muffinseja. Sovelsin aika perinteistä mustikkamuffinsien ohjetta iskemällä siihen vielä banaania ja kaurahiutaleitakin. Lopputulos oli hyvä - mustikka on aina hyvää!

Vaatekaappini sisältö alkaa olla siinä tilassa, kaikki on joko rikkinäistä, kulahtanutta tai vanhentunutta. Talven myötä pukeutumisesta tuli iso ongelma, kun tunsin itseni koko ajan rumaksi vanhoissa vaatteissani. Olen yrittänyt harrastaa pienimuotoista päivitystä. Mintunvihreä reikäneule on Lindexiltä, samoin kirkkaanpinkki huivi. Neuleesta sain jollain alennuskupongilla viitisen euroa alennusta, huivi oli alessa ihan muutenkin. Molemmat ovat ehtaa akryyliä, mutta sieltä akrylandian paremmalta puolelta ja käytössä siis varsin miellyttäviä.

Uudet tennarit ja raitamekko ovat taas Hennesiltä molemmat. Tennareista mies tokaisi, että ovat tosi kivat, sellaiset aikuisen Emon tennarit! Jessh.

Tässä yhtenä iltana oli vähän kurja fiilis ja olin todella uupunut, kun viimein pääsin kiskomaan päiväpeitettä pois sängyn päältä - vain todetakseni että "ainiin, munhan piti laittaa uudet lakanat, kun laitoin ne edelliset aamulla pesuun." Liinavaatekaapilla tartuin ruusulakanoihin, koska halusin saada jotain ihanaa vielä siihenkin päivään. Ruusulakanaterapia toimii, näissä nukkuu iha-nas-ti.

Jotenkin vähän raskas viikko takana, taidanpa napata kirjan kainaloon ja suunnata kohti ruusuja...


3 kommenttia:

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Aussiegaala oli trendin yhteistyöjuttu, siksihän siellä oli lilyn ja trendin blogit sekä säälistä muutama indiedays mukana :D Ei ois ollu pelkookaan, et esim meikäläinen ois päässyt sinne ehdolle, kun blogin loppuosoite oli ihan väärä ;)

blandad. kirjoitti...

sanotaanko nyt näin, hieman samansuuntaiset ajatukset kävivät mielessä. Moni palkinnon voittaja oli enemmän tai vähemmän palkintonsa ansainnut, mutta ihan kaikkia ehdokkaita en olisi kyllä ehdolle laittanut... enkä yleisestikään tykkää että blogeja arvotetaan johonkin paremmuusjärjestykseen, ne kun perustuvat kuitenkin usein vain lukijamääriin tai joidenkin tahojen mielipiteisiin. Itse keskittyisin enemmänkin hyvään sisältöön. Ja rehellisesti sanoen moni gaalassa ehdolla olleista ei ole mielestä hyvää sisältöä (omassa kategoriassaan).

Laura kirjoitti...

No voihan kökkelssön! Minäkin olin siellä ja olisi kyllä ollut kiva moikata jos olisin sinut sieltä joukosta tunnistanut!
Aika kummallista jengiä tosiaan oli sekä ehdokkaissa että voittajissa, vaikka ihan palkintonsa ansainneitakin kyllä oli (Puutalobaby, Saara Sarvas, Kaikki mitä rakastin - enkä sano näitä siksi että satun Lilyssä bloggaamaan, minä kun en siellä ole sitä "toimitus tykkää"-jengiä, vaan ihan peruspalstailija).