31.5.2013

Pepe, Andy ja mä

Pepe Jeans London on lanseerannut jo viitisen vuotta sitten Andy Warhol-teemaisen malliston. Itseltäni tämäkin hauskuus on mennyt ihan ohitse, en nimittäin ollut koskaan kuullutkaan - saati nähnytkään - näitä. Tykkään Pop-taiteesta ja tietysti Warholistakin, oli se sitten kliseistä tai ei ja Warhol-inspiroitunut vaate mallisto on mielestä tosi hauska idea! Alunperin kokeiluluontoisesta mallistosta on tullut pysyvämpi osa Pepe Jeansin valikoimaa, kun ensimmäinen, syyskaudella 2008 kaupoissa nähty mallisto oli niin iso menestys. 
Pepe Jeans perustettiin 1973, kun Shahan veljekset kustomoivat farkkuja Lontoon Portobello Marketilla sijaitsevalla kojulla. Muutamien vuosien menestyksen jälkee he ostivat useita liikkeitä ja olivat näin brittien markkinajohtajia vaatealalla 1980-luvulla. Sittemmin merkki on laajentunut kansainvälisesti laajalle aina Aasiaan ja latinalaiseen Amerikkaan asti, laajeten yhä. Pepe Jeansin valikoimiin kuuluu oleellisesti farkkujen lisäksi muodikasta street/casual-vaatetus niin naisille, miehille kuin 4-16-vuotiaille junnuillekin. Nykyään Pepe Jeansiä hallinnoidaan Madridista käsin. 
Pepe Jeansin Andy Warhol Spring summer 2013 mallisto näyttää (ainakin naisten vaatteiden osalta) erittäin hauskalta ja siksi fiilistellään niitä nyt vähän täällä blogissakin.


 Jätskiprinttiä!!! Aivan ihana printti, jota löytyy niin ohuesta tunikasta kuin shortseistakin.

 Cambellin tomaattikeittopurkki-kuosinen mekko, selästä avarrettu ja metallinen vetska. Hauska!

 Marilyniä ja autoja

 Tykkään näistä takaa pidemmistä helmoista paljon, mekossa on kiva kuosi ja hyvät värit. 
Olkaimet menevät selässä hauskasti.

 Banaaniprinttiä puserossa ja playsuit-mallisessa haalarissa. 

Hauskoja printtitoppeja.

 Kukkakuosinen, pastellisävyinen kesäkassi on herkullinen.

 Hauska huivi

 Cambellin tomaatikeittopurkkia mukaileva merimiessäkki on huippu! Löytyy miesten malliston puolelta, mutta sopii varmasti naisillekin.

Miehille on tarjolla lähinnä printtipaitaa, mutta ihan hauskoja nuokin.


Pepe Jeansin naisten Andy Warhol-mallistoon pääsee tästä    ... ja miesten mallistoon tästä ...
 kaikki kuvat lainattu noilta sivuilta. Junnumallistoon pääsee klikkailemalle itsensä junior-osastolle. Monilla nettikaupoilla näyttäisi olevan malliston tuotteita valikoimissaan, joten jos joku nyt innostui näistä, niin kannattaa varmasti googlailla tarkemmin. Vaatteiden hinnat ovat keskiluokkaa ja oma kokemus Pepe Jeansin laadusta on hyvä. Kokoja oli muistakseni naisten puolella XS-XL, tosin taitavat olla "nuorisokokoja" eli vähän pienempää mitoitusta.

Andystä puhuttaessa päässä alkaa soimaan tämä, Andylle osoitettu biisi...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä tää on voinut mennä multakin ohi? ihania!

blandad. kirjoitti...

Nykyään on niin paljon kaikkea tarjolla, että hyvätkin jutut hukkuvat välillä...