27.6.2013

Kesäkuosit

Nyt eletään jo kesäkuun loppua (!), joten muutamia sekalaisia poimintoja tältä kuukaudelta...


Kuulun Yves Rocher "bloggaajatestiryhmään" ja alkukuusta sainkin sieltä testiin muutamia juttuja, joista erityisesti kynsilakat ovat olleet käytössä. Ei-niin-yllättäen oma suosikkini näistä kahdesta on tuo pinkki sävy, Rose Somptueux (ylellinen ruusu), se on vähän tummempi ja kirsikkaisempi, mitä entuudestaan omistani pinkit kynsilakat. Oranssinpunainen lakka on kiva, mutta kaipaisi ehkä ruskettuneempaa ihoa noustakseen jotenkin enemmän esiin ja muutenkin poltettuun oranssiin vivahtava sävy on itselleni enemmän syksyinen väri. Kesto näissä Yvesin lakoissa on perushyvä ja lakat kiiltävät sopivasti, ainakin omaan makuuni.

Yhtenä perjantaina jaettiin Ruttopuistossa Linnanmäen ja Ivana Helsingin yhteistyötempauksen johdosta Hyrrä-tuotteita ja sain sieltä tuollaisen neliskanttisen muistikirjan. Tempaus oli hauska, paikalla oli posetiivari ja muistikirjat oli somistettua lahjanarurusetilla. Ilmeisesti aiemmin oli jaettu jotain muitakin kyseisen sarjan tuotteita. 


Kesäkuun alussa menin juhliin, joiden pukukoodina oli kukkamekko. Tuntui että kaikki mekkoni on jo niin nähty, joten päädyin ompelemaan ihan uuden. Mitään erityistä tässä mekossa ei ole, mutta on niin perusmekko että uskon voivani vetää sillä taas useammat kesäkinkerit läpi. Kangas on Eurokankaasta ja maksoi muistaakseni 9,90€/m. Päädyin vuorittamaan vain mekon miehustan, koska kaipasin kevyttä kesämekkoa, josta ei kuitenkaan näkyisi ihan täysin läpi.


Kaipasin kesägarderobiini myös vähän ajanhenkisempää tatsia ja hankin tällaisen digiprintatun trikoomekon. Kuosissa on kolibreja, eksottisia kukkia ja perhosia, ihan jees. Mekko on Ellokselta ja jonkun alennuksen jälkeen se maksoi 15€. Sivuhalkioista en tykkään ylipäätään, ne taidan suosiolla ommella kiinni.

Muutoin kesävaatteeni ovat hyvin pitkälti samoja, kuin aiempina vuosina. Vaatteiden käyttöikää lisää huomasti tällainen sesonkiajattelu ja itselläni hommaa toimii hyvin, kun materiaalit ja värit ovat selkeästi kesäisiä, eikä niihin tee mieli pukeutua enää sään viilennettyä.

Ei kommentteja: