4.7.2013

Rock the Beach

 Queens of the Stone Age Stone Sour
 Green Day


 A Day To Remember


 The Blackout

 Modestep
 30 Seconds From Mars

 Rammstein

Sain mahdollisuuden työskennellä Rock the Beach -festareilla, jotka järjestettiin siis viime viikolla Hietaniemen uimarannalla. Palkkiona oli 3-päivän festariliput, ei mikään hullumpi diili siis yhdestä työvuorosta!

Teininä paloin halusta päästä festareille, mutta en to-del-la-kaan päässyt. Sen jälkeen rahat ovat riittäneet lähinnä festareiden päivälippuihin, erillisiin konsertteihin ja klubikeikkoihin, joten tällainen kolmen päivän festaripläjäys oli minulle mahtava kokemus. 

Keskiviikon tarjonta oli eniten tuttua ja odotin innolla Queens of the Stone Agea ja Green Dayta, mutta yllätyin hyvin positiivisesti Stone Sourista. Perjantain keikkatarjonta oli tuntematonta Apulantaa ja pääesiintyjä 30 Seconds From Marsia lukuunottamatta, mutta päivän parhaimman keikan veti ehdottomasti A Day To Remember, joka oli musiikiltaan ja fiilikseltään mahtavan energinen kokemus. Tykkäsin myös The Blackoutista ja Modestepistä, vähän uutta musiikkia tällaiselle ysärijumittajallekin.
 Lauantaina minulla oli muuta päiväohjelmaa ja saavuin suoraan tekemään työvuoroni, mutta pääsin vapaalle hyvissä ajoin ennen illan pääesiintyjän, Rammsteinin keikkaa. Musiikillisesti ei Rammstein erityisesti kolahda, mutta pyrotekniikat olivat aika mahtavia.

Rock the Beach itsessään oli tunnelmaltaan ja järjestelyiltään mielestäni hyvin onnistunut tapahtuma, viihdyin loistavasti. Asiaan ehkä vaikutti positiivisesti myös huippuhyvät säät - ei voi valittaa jos aurinko paistaa, varpaat ovat uppoutuneina hiekkaan ja saa kuunnella kunnon rokkijytinää!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siistiä!!!

Maukku kirjoitti...

Uijui! Näyttää hyvältä meinigiltä! Taidanpa hakeutua talkoolaiseks ens vuonna, jos samanlainen setti on tulossa...

blandad. kirjoitti...

ano: oli!!!! :D

Maukku: Meininki oli hyvä, toivotaan jatko tapahtumalle!