19.8.2013

Luvassa ruutua ja himmeää hohtoa

Syysvaatteet hiipivät hiljalleen kauppoihin ja pitäisi kai vähitellen alkaa kääntämään mielialaansa kohti syksyä... aion kuitenkin nauttia elokuusta ihan viimeiseen asti ja sitä paitsi villapaidassa tulee vielä ihan liian kuuma. 
Päädyin kuitenkin vähän jo fiilistelemään tulevan sesongin mallistoja ja tässä poimintoja  Alice+Olivialta syyssesongille 2013:


Lampaantaljarotsi tai lentäjäntakki, punainen ruutuminihamonen ja pitkät sukat - Hello nineties! Mutta tykkään siitä, että luvassa on paljon ruutua, ruutu on aina jees!

 Seepralaukku! Ja kivat mustat sikarihousut.

 Nykyajan englantilainen aatelisneito lähdössä viikonloppulomalle johonkin ihanaan vanhaan kartanoon. Ruutua, pantteria, punamustaa ja sitten tuollainen laukku. Tykkään!

 Housuissa ja jakussa on ihanan himmeästi hohtava, pehmeä lurex-materiaali.

 Ihana laukku. Hame on kyllä vähän liian lyhyt.

 Hauskat sukkikset ja laukku. Tykkään mekon ruutukuosista ja peittävästä mallista. 

 Ihana kuparinhohtoinen biker-rotsi ja samettinen mekko.

 Nyöritetyt saappaat näyttävät kivoilta, samoin tuo suurikauluksinen, istuva takki. 

 Kuparinhohtoinen biker-liivi!

 Ilmaisutaidelukiolais-look on in! Kirjoneule ja goottihame, ei voi kuin vain tykätä!

 Ihana mekko!

Kauniita ja pehmeitä harmaan eri sävyjä sekä sopivasti  hieman kimallusta.

Alice+Olivian syysmallistossa on paljon erilaisia materiaalipintoja ja kauniita, yllättäviäkin värisävyjä. Tykkään myös selkeistä linjoista, sopivasti yhdistettynä räätälöidympää ja vähän väljempää linjaa. Monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita. Dolce & Gabbana -vaikutteet näkyivät ehkä liikaakin, stailaus on sinänsä oikein ihana, mutta tuntuu oikein korostavan inspiraatiolähdettä.

Kuvat Style.com

Ei kommentteja: