2.9.2013

Matthew Williamson "Sense of Style" for Lindex

Brittiläisen suunnittelijan, Matthew Williamsonin ja Lindexin yhteistyömallisto tulee kauppoihin 4. lokakuuta. Odotan mielenkiinnolla yhteistyön tuloksia, sillä Williamson on todellinen printti- ja väritaituri. 

Väripaletissa nähdään sinisen eri sävyjä, vahvaa pinkkiä ja mustaa. Olennaisesti toki printtejä, mutta myös helmikirjailuja. Inspiraationa on toiminut ”The English Rose” – Williamson kuvitteli malliston käyttäjän kauniiseen taloon Englannin maaseudulle, jossa hän on viettämässä pitkää viikonloppua.Williamson on työskennellyt nimikkomalliston lisäksi niin Pradalle kuin Puccillekin ja aiemmin hän on tehnyt yhteistyötä H&M:n kanssa. Tuolloin tuloksena oli pari upeaa mallistoa, joista löytyi asuja juhlavampaan menoon kuin rannallekin. Lindexille Williamson on suunnittellut myös kiinnostavia neuleita ja takkeja - sekä erittäin suloisia vaatteita pienille, tyylitietoisille tytöille. Mallistoon kuuluu yhteensä 38 osaa.Yhteistyötä Lindexin kanssa Matthew Williamson kehuu mutkattomaksi. Hän sai taiteellisen vapauden suunnitteluun ja toivookin tuotteiden kiinnostavan naisia laajasti. "Tavoitteenani on suunnitella tuotteita, joissa naiset tuntevat itsensä kauniiksi ja ainutlaatuisiksi" Matthew Williamson sanoo Lindexin julkaisemassa nettilehdessä.


Väripaletissa nähdään sinisen eri sävyjä, vahvaa pinkkiä ja mustaa. Olennaisesti toki printtejä, mutta myös helmikirjailuja. Inspiraationa on toiminut ”The English Rose” – Williamson kuvitteli malliston käyttäjän kauniiseen taloon Englannin maaseudulle, jossa hän on viettämässä pitkää viikonloppua. 


Aika minimalisen oloiseen syysmuodin väripalettiin Matthew Williamsonin "S.O.S - Sense of Style" -mallisto tuo ihanasti runsautta, värikkyyttä ja voimaa. Williamsonin tyypilliset kauniit mekot ja hyvin istuvat housupuvut tuovat varmasti oman plussansa myös Lindexin syysvalikoimiin. Jään odottelemaan innolla jatkoa!


P.s. Saisipa tuota pikkutytön pilkullista haalaria myös aikuisten koossa, sillä se on ihana!Ei kommentteja: