9.10.2013

Kankaita ja kotijuttuja

Reilu viikko sitten pyörähdin Ruoholahdessa ja kävin Kodin1:ssä. Ruohiksen liike oli täysin uusi tuttavuus ja enkä ole käynyt tutkailemassa Kodin1:n valikoimia vähään aikaan muutenkaan. 

Ihastuin raitakuvioiseen villamattoon kovasti. Kauniit harmaasävyt yhdistettynä villan pehmeyteen... ja hintakin oli aika kohdallaan, matto oli nimittäin tarjouksessa. Harmi vain, että matto täytyi jättää kauppaan tällä kertaa...Vallilan Satulinna-kuosi sopii aika hauskasti keittiötekstiileihin.


En tiennytkään, että Kodin1:stä saa Ivana Helsingin klassisempia kuoseja kankaina! Materiaali on paksuhkoa puuvillacanvasta ja värisävyjä oli useampia.


Valikoimissa oli muistaakseni myös punaisia ja vihreitä värityksiä ja hinta oli 19,99€/m. Sopivat varmasti moniin käyttötarkoituksiin!

Uudistunutta Anno-sarjaa on fiilistely sisustusblogeissa jo pidempään, ja hyvältähän tuo tosiaan näyttää.

 Kattaus oli hauska ja tykkään noista astiosta kovasti. Harmi vain, kun säilytystilaa ei ole yhtään enempää...

... mutta hauskalle säilytyspurkille voisi aina löytyä joku kolo jostain :)

Ruoholahteen ja Kodin1:seen on päästävä toisenkin kerran, mikäs sen parempaa kuin kodintavaroita, kankaita ja neulelankoja saman katon alla! Kuvat on kännylaatua taas, mutta kannattaa käydä itse tutustumassa valikoimiin ja inspiroiviin esillepanoihin!

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Mintunvihreää Indian Summer -kangasta! En kestä!!

blandad. kirjoitti...

Mä ite tykkäsin samasta, mutta mustavalkoisena! Sinne vain ostoksille ja ompelukone surraamaan!