29.10.2013

Kettukarkkia ja karkkipäivää

Vallila Interior ja Fazer ovat tehneet yhteistyössä kaksi makeaa kangaskuosia, jotka tulevat markkinoille osana Vallilan ensi kevään ja kesän mallistoa. 

Kuva Vallila Interior & Fazer

"Kettukarkki" kuosissa nähdään perinteisestä Pihlaja-makeisesta tuttu kettu, "Karkkipäivä"-kuosi taas yhdistää kolme suomalaisten suosikkimakeista: Pihlajan, Mariannen ja Salmiakin. Kuosit ovat graafisia, värikkäitä ja reippaita, ja löytävät varmasti paikkansa moniin suomalaisiin koteihin! Itse olen ainakin innoissani tästä, yhteistyön tulokset näyttävät kirjaimellisesti herkullisilta. Markkinoille tulevat tuotteet: ”Karkkipäivä”-kuosista metrikangas, vahakangas, valmisverho, tyynynpäällinen 43 x 43 cm, keittiötuotesarja, kangaskassi ja leipäkori. ”Kettukarkki -kuosista metrikangas, valmisverho, jättityynynpäällinen 60 x 80 cm. Omaan keittiööni sopisi  kumpikin kuosi, mutta aloin heti fiilistelemään Karkkipäivä-vahakangasta keittiön pöydälle... nam!

P.s.
Glorian koti julkaisi facebook-sivuillaan kuvan kuosien lanseeraustilaisuudesta, tuo kakku on aivan mielettömän hieno!!!

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Näin nämä facessa ja mietin, että on kyllä niiiin sun näköisiä!! :)

blandad. kirjoitti...

<3