13.11.2013

Boots boots

Olen shoppaillut tänä syksynä äärimmäisen vähän. Uudet kengät on tullut kuitenkin hankittua.
Tilasin jossain vaiheessa Ellokselta vahvasti ysärihenkiset nauhalliset maiharit ja olen käyttänyt niitä ihan koko ajan. Materiaali on mattapintaiseksi käsiteltyä nahkaa. Tilasin kokoa isommat kengät ("mahtuu sitten villasukka"), mutta siitä huolimatta kengät olivat aluksi hieman ahtaat - minulla on korkea jalkapöytä. Venytysoperaation jälkeen aloin käyttää niitä vähitellen ja nykyään ne ovat jo varsin mukavat.


Hintaa oli aluksi satasen paikkeilla, mutta hyödynsin näihin jonku 50% alennuksen, eli postikulujen kanssa kengille jäi hintaa reilu 50€. Ihan jees. Kestävät muuten ihan mukavasti pientä sadetta ja kosteata ilmaa noin muutenkin. Korkojen "viiluefektissä" on jo nyt nähtävissä pientä kulumaa, joka on tietysti iso miinus, mutta eipä näitä nykyisiä kenkiä kai edes ole tarkoitettu joka päiväiseen käyttöön, kengän kun pitäisi saada levätä välillä. Hankintalistalle voisi siis laittaa toiset samantyyppiset, tyylillisesti nämä tuntuvat menevän kaiken kanssa.
Ja ysärityylille uskollisena, näitähän ei tietenkään nauhoiteta ylös asti.

1 kommentti:

maissi kirjoitti...

Jos käytät suojasuihketta kengälle, kannattaa tuo nahkaviiluinen kanta suihkauttaa kans. Viilua on hyvä rasvata kenkärasvalla myös silloin tällöin niin se ei ala repsottaa. :)