15.11.2013

Vector fun

Olen yrittänyt kehittää taitojani Illustratorin käytön suhteen. Jotenkin sitä jumiutuu hyvin helposti oppimiinsa maneereihin näiden ohjelmien suhteen ja olen uskollisesti käyttänyt Photoshopia piirtämiseen, koska se on vain niin helppoa. 


Eihän vektoriviiva näytä niin persoonalliselta, kuin oma kädenjälki, mutta on mielenkiintoinen haaste saada oma kädenjälki näkymään siihen vektoriviivaankin.Youtubesta löytyy ihan huimasti erilaisia tutoriaaleja sekä Photoshopin että Illustratorin käyttämiseen, mutta hauskinta on kuitenkin kokeilla itse ja leikkiä erilaisilla toiminnoilla.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Hienoja nämäkin! Ite en tajua Illusta jostain syystä MITÄÄN. No, en oo sitä koskaan opiskellutkaan. Vaikka aika samalla periaatteellahan kaikki Adoben ohjelmat toimii, InDesigninkin opin itse, tosin sitäkään ei oo tullut käytettyä pitkään aikaan..

blandad. kirjoitti...

June, Illu on aikamoinen kivireki aluksi. Mut koin ahaa elämyksen, kun tajusin että se toimii suhteellisen samalla tavalla kuin aikoinaan opettelemani Corel Draw. Illu on kuin kirjaimellisesti vääntäisi jotain rautalangasta... :D mut kieltämättä joihinkin juttuihin se on hyvin kätsy!