14.12.2013

Talvi tuu jo

Blogissa on ollut hiljaista. Olen kuluneen syksyn ajan valmistellut yhtä kivaa projektia, jonka olen viimeinkin puristanut kasaan kuluneen viikon aikana. Tämän kuun alussa aloitin myös täydennyskoulutuksen, joka sekin on vienyt aikaa ja energiaa. Näin vuoden kääntyessä loppumetreilleen, fiilis on kieltämättä väsynyt. Mutta hyvällä tavalla, tämä on kuitenkin todella inpiroivaa aikaa. Tuntuu vaan, ettei aika riitä tekemään kaikkia siistejä juttuja, vaikka kuinka haluaisi.

Viime lauantaina tein minireissun porukoille, Hämeen sydänmaille. Helsingissä maa oli paljas, mutta sinne oli tullut talvi.
Lumi oli puuterisen tuoretta ja ilma ihanan raikas. Oikea talvi. Eikä minulla ollut edes hanskoja mukana.

Pihassa nökötti myös komea auto. Mietin olenko oikeasti tulossa vanhaksi, en muista koskaan innostuneeni näin paljon autosta. Mutta tämä on hieno yksilö. Ei tosin niin hieno, kuin lapsuuteni violetinpinkki Ford Anglia, joka oli meidän perheessä lainassa hetken aikaa.


Olen aina tykännyt talvesta ja näitä kuvia katsellessani huomaan kaipaavani tuonne lumiseen hiljaisuuteen takaisin. Odotan joulua innolla, silloin aion todellakin relax and take it easy.

Ei kommentteja: