3.12.2013

They caught me staring in her window

Tykkään kovasti fiilistellä ikkunasomistuksia, parhaimmillaan ne voivat olla kuin taideinstallaatioita. Joulun aika on monesti mitä parasta aikaa ihanii ikkunasomistuksiin, mutta lopulta aika harva taho osaa hyödyntää tämän niin hyvin kuin ehkä voisi. Hennesin jouluilme on taas kerran ihana. Erityisesti turkoosit kashmir-kuvioiset lahjalaatikot ja nuo mustat lahjaruusukkeet! Näitä paketteja katsellessa tuli heti fiilis, että haluan saada ja antaa tällaisia!
 Marimekon ikkunat ovat mukavan reipashenkisiä ja tyylikkäitä, ja heidän käyttämä graafinen paketointi-ilmeensä on ihan todella kiva. Pitkiä yöpaitoja katsellessa aloin taas haluta uutta trikoista yöloimea, vaikka niitä on kaapissa jo monta.
 

Vaatekaupat pitäytyvät usein selkeän pelkistetyssä visiossa, mutta kauden asukokonaisuuksilla voi pelata todella paljonkin. Tykkäsin taas kerran Max & Co.:n ikkunoista, joulun aikaan ei tarvitse esitellä  vain pelkkiä juhlavaatteita. 


Max Maran kukkakuvioinen mekko on suorastaan herkullinen!


 Minna Parikan jouluikkanat ovat kerrassaan ihanat! Ihastelimme venäläisten miesturistien kanssa pitkään ja hartaasti tuota sähköjunaa ja otimme kuvia! Hahah! Myös tuo nukketalo on oiva idea. Näistä välittyy leikkisä ja iloinen fiilis ja ovathan nuo kengät todella herkullisia.

 My O My:n ikkuna taas kuvastaa hyvin liikkeen omaa tyyliä.

Soitinkaupan tikkareista tuli mieleen Candy Crush Saga, hyvä esimerkki siitä että ihan kaikenlaisten liikkeiden kannattaa miettiä omia ikkunasomistuksiaan.

P.s.

Ei kommentteja: