28.1.2014

Huvila collection - Polkka Jam for House

Polkka Jam ja SOK ovat tehneet yhteistyössä Huvila -malliston, joka tekee kunniaa vanhoille kauniille taloille ja ystävien ja läheisten kanssa vietetyille hetkille. "Tuoreina kemiönsaarelaisina ja 1940-luvun hirsitalon omistajina olemme viime aikoina inspiroituneet vanhoista mansardikattoisista taloista, villiintyneistä salaisista puutarhoista, luomuviljelystä, kuun kierrosta, kuisteista ja lasiverannoista" polkkajamilaiset kertovat inspiraatiostaan Huvila -malliston takana. Suloinen ja raikas mallisto tulee myyntiin Prismoihin ja Sokos-tavarataloihin 3. maaliskuuta, ja sitä on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Itse pidän erityisesti tuosta kannusta, pöytäliinasta ja kissapyyhkeistä... oikeastaan ihan kaikesta: vanhat talot, ruusut, mustat kissat ja kahvikekkerit - can't go wrong! House-tuotteissa on aiemman kokemukseni perusteella todella hyvä hinta-laatusuhde, niin astioissa kuin kodintekstiileissäkin, joten odotan tätä mallistoa innolla!

kuvat ja info Polkka Jam

p.s. Iso tykkäys SOK:lle suomalaisten suunnittelijoiden hyödyntämisestä esimerkillisellä tavalla, mutta toivottavasti tätä mallistoa markkinoidaan hieman aktiivisemmin kuin joulusesongin Sanna Manderin kuvittamia tuotteita, jotka menivät itseltäni ihan ohi. Kaikki kun eivät lue sisustusblogeja niin aktiivisesti...

1 kommentti:

June kirjoitti...

Mäkin ajattelin kotiuttaa tommosen kissapyyhkeen. <3