7.1.2014

Prune is the color

Kynsien lakkaaminen on ihana juttu ja syksystä asti se on tuntunut aivan superhyperihanalta. Olen löytänyt itseni kynsilakkablogeista ja ihailemasta kynsisalonkien näytekynsiä - ja nauranut päälle, ah mitä hulluutta! Olinkin siis todella iloinen saadessani Yves Rocheriltä joululahjaksi pari uutta lakkaa...

Synkän viininpunaisesta Prunesta tuli heti suosikkini ja se sopi todella hyvin joulunaikaan, kuin myös tähän pimeään "talviaikaan". Parilla lakkakerroksella saa aikaa todella tumman, lähes mustanpuhuvan sävyn. Sävystä tulee mieleen Pulp Fiction -leffa ja Uma Thurmanin roolihahmon syntiset kynnet (Chanel-lakka sävyssä "18 Vamp"), jotka edustivat kasiluokkalaiselle minälleni täydellistä kynsilakkasävyä. Kynsilakkainnostukseni kumpuaa siis jo pitkän ajan takaa ja samalla rakkauteni tumman viininpunaiseen lakkaan. Yves Rocherin versio pysyy ihan todella hyvin kynsissä, levittyy hyvin ja kuivuu kohtalaisen nopeasti. Tykkään todella paljon ja ostaisin tätä ehdottomasti. Mukavaa lisäpotkua sain levittämällä lakan päälle Lumene Natural Coden glitterlakkaa (sävy Magic Dust).

Toinen lakka on nimensä mukaisesti täyteläisen harmaa (Gris Intense). Tämä on todella tumma ja lämmin harmaa, parilla lakkakerroksella saa todella syvän sävyn aikaiseksi. Kiva arkilakka ja sopii pohjalakaksi erilaisiin lakkauskokeiluihin. Itse kokeilin Isadoran Sugar crush hopeaglitterlakkaa harmaan kaverina, mutta jostain syystä kirkas hopea taittoi kauniin harmaansävyn vihertäväksi ja vaikka lopputulos oli ihan hauska, ei se ihan vastannut odotustani. 

Olen päässyt tutustumaan Yves Rocherin tuotteisiin blogitestiryhmän kautta parin vuoden ajan ja erityisesti kynsilakoista minulla on vain hyvää sanottavaa. Yleensä omissa kynsissäni lakat liuskottuvat ja rispaantuvat jo viimeistään toisena päivänä, nämä kestävät parempina selkeästi pidempään. Kestävyys vetää vertoja Essien lakoille, joka on joka aika iso juttu! Yvesin sävyt on ihanan täyteläisiä ja olenkin saanut niistä aina ihailevaa palautetta. 

Peukut ylös, meitsi suosittelee! Kädet eivät olleet ihan paraatikunnossa ja lakat vähän miten sattuu, mutta kuvasta saa käsityksen kuinka tumma tuo Prune on.

Sain myös Vanilla Noire -parfyymin, joka vahvan makea ja hieman mystinen tuoksu, joka sisältää eri vaniljoiden lisäksi seetripuuta, mandariinia ja appelsiininkukkaa - ja tuoksuu lakritsiselta. Ihana. Tykkään vahvoista tuoksuista ja tämä on aika huumaava, joten yksi suihkaus todellakin riittää. Pisteet kauniisti muotoillusta pullosta ja tyylikkäästä pakkauksesta.

 
P.s. Lakat ja tuoksu olivat siis osa joululahjaa, jonka sain kiitoksena blogitestiryhmään kuulumisesta. Kiitokset, on ollut kivaa olla mukana :)

Ei kommentteja: