26.1.2014

The weekend mood and she's feeling proud

Muutama kuva viime sunnuntailta, mutta laitetataan ne nyt, kun silloin ei ollutkaan aikaa...

 Pakkasten tultua kämpän lämpötila laski muutamalla asteella ja täällä on hetkittäin ihan todella kylmä. Paksu grungehenkinen neuletakki, legginsit, äidin neulomat villasukat ja Ivanan maatuskatunika lämmittivät ja piristivät mukavasti mieltä.

Pyykkitupa on naapurirapussa ja pysähdyin hengittelemään raitista ilmaa ja nauttimaan päivänvalosta. Tykkään meidän sisäpihasta ja varsinkin noista vanhemmista naapuritaloista.


 Joku oli ystävällisesti jättänyt pyykkitupaan pinon vanhempia lehtiä ja poimin niistä mieleisimmät. Nautin aamukahvista ja selailin paria lehteä nopeasti, koska minulla ei ollut aikaa jumiutua niiden pariin.

Kurssin "kotitehtävissä" ja muissa menikin ihan kummasti monen monta tuntia. Illalla lähdin käymään vielä kävelyllä ja ystävän luona teellä ja sieltä palauduttuani jatkoin vielä tehtävien parissa.

Hieman samoissa tunnelmissa on mennyt tämäkin sunnuntai... eipä siinä, olen saanut paljon aikaan. Sunnuntaisin on parhaimmillaan todella hyvä flow.

P.s. Olen viime viikkoina fiilistellyt taas pitkästä aikaa Blondieta... Debbie Harryllä oli kyllä magee tyyli... sunnuntaibiisi Blondien tapaan:


Ei kommentteja: