8.2.2014

Lindex Extended


Lindex on lanseerannut uuden, Extended-nimeä kantavan malliston, joka täydentää Lindexin muita mallistoja selkän trendikkäällä, urbaanilla tyylillään. Euroopan metropolien katumuoti on inspiroinut mallistoa. “Haluamme tarjota muotituotteita, jotka antavat käyttäjälleen tyylikkään lookin. Inspiraatiota pukeutumiseen haetaan paljon katumuotikuvista, joissa esitellään todellisia asukokonaisuuksia. Juuri tätä haluamme välittää Lindex Extended -mallistolla”, Nina Starck,Lindexin Head of Design, kertoo.


Lindex Extended -mallisto on suunniteltu ylellisiä materiaaleja ja viimeisteltyjä yksityiskohtia arvostaville naisille. Ensimmäinen mallisto muodostuu kymmenestä tuotteesta, joiden olennaisia yksityiskohtia ovat mm. mekkojen ja puseroiden syvään uurretut selkäosat.
Extended-mallistossa on mielestäni paljon hyviä aineksia. Ketjuvaateliikkeet kilpailevat entistä kovemmin keskenään, joten on positiivista, että suunnitteluosastoilla pyritään miettimään entistä enemmän sitä, miten kuluttajat haluaisivat pukeutua. Malliston jakku on hyvä perusvaate esimerkiksi töihin ja se on valmistettu paksusta jerseystä, joten se vaikuttaa myös aika mukavalta vaatteelta. Tykkään erityisesti tuosta neuleliivistä ja denimvaatteista. Syvään uurretut ja laskostetut selkäosat näyttävät myös hauskoilta, tosin ehkä arkikäytössä paidan alle pitää pukea alustoppi. Mallistokuvien harmoninen ja pelkistetty värimaailma tuntuu myös hyvältä juuri nyt, kun eletään kuraista talvea. Viimeistään ensi kuussa kun mieli alkaa taas halajamaan värejä...
Tuo kaulakoru on kyllä todella hieno, kotiuttaisin sen mieluusti.

Extended-mallisto on jo kaupoissa ja saatavilla myös Lindexin nettikaupasta.

Mallistokuvat Lindex

Ei kommentteja: