28.4.2014

Dyykkausta, kevättä ja kahvia

Vielä muutama kiva juttu menneeltä viikonlopulta...

Taloyhtiössä tosiaan putkirempataan ja tämän tästä talon asukkaat kantavat roskiskatokseen vähän sitä sun tätä, ehkäpä juuri muuttojen takia. Jotkut onneksi ovat tajunneet jättää "käyttökelpoisempaa" tavaraa roskisten ulkopuolelle. Aiemmin olen poiminut itselleni pari kirjaa, mutta nyt löysin suuren nahkaisen "viikonloppulaukun", jonka sisällä oli itseasiassa musta, nahkainen olkalaukku. Laukut oli ystävällisesti ripustettu henkariin ja katoksen takaseinämälle roikkumaan.

 Laukku on oikeasti paljon ruskeampi, kuva vähän hämää. Tämä oli ihan superhieno löytö, yksi parhaimpia dyykkaamiani juttuja koskaan! Laukku on tosiaan suuri, hyvässä kunnossa ja vain pieniä kulumia lukuunottamatta ihan ehjä. Haluaisin ajatella, että tämä on ollut jonkun hienon naisen matkalaukku, joka on ehkä nähnyt jännittäviä paikkoja.

Muita kivoja juttuja on tietysti tämä kevät. Salakavalasti humpsahtanut kevät, joka kiirehtii eteenpäin päivä päivältä. Odotan jo omenapuun kukkia ja syreeneitä!


 Sunnuntaina oli ystävä kylässä, ja kahvit juotiin "pyhäkupeista", nuo Marimekon kupit kun eivät tässä huushollissa ole jokapäiväisessä käytössä. Tuli heti vähän erityisempi fiilis, kun kahvia nautittiin pienistä kupeista, sohvalla istuen ja höpötellen.
 


Ei kommentteja: