5.5.2014

Inspired by botanical beauty

Parfyymi, joka on pakattu sykähdyttävän kauniiseen pulloon on kyllä jotain aika ihanaa. Näiden Nest Fragrances-parfyymien ulkoasu kolahtaa minuun erityisesti. Pullon klassinen muotokieli yhdistyy 1700-luvulla eläneen brittiläisen taiteilijan, Mary Delanyn, taianomaiseen kasvimaailmaan - josta itse parfyymien koostumuksetkin ovat saaneet innoituksensa.

Paradise vangitsee täydellisesti tuoksun, joka tulee vasta puristetusta tuoreesta ja mehevästä veriappelsiinista. Muuten se sisältää vedellisiä vivahteita, ripauksen valkoista inkivääriä ja viipyilevää seetripuuta.


 White Sandalwood'ssa valkoinen intialainen santelipuu sekoittuu kermaiseen manteliin, valkoiseen myskiin ja eksoottisiin mausteisiin. Yhdistelmää kuvataan päihdyttäväksi, muistettavaksi ja aidosti uniikiksi.

Dahlia & Vines on sekoitus kasteisia keltanarsisseja, pioneita ja ruusuja yhdistettynä puutarhan vehreisiin köynnöksiin. Se on romanttinen kukkaistuoksu, joka tihkuu eleganssia, ylväyttä ja luksusta.

Amazon lily on sekoitus limeä, tangeriinia, ajopuuta ja myskiä. Yhdistelmää kuvataan raikkaan kukkaismaiseksi, pirteäksi ja energisoivaksi. 

Passiflora yhdistää reheviä, vihreitä sävyjä kärsimyskukkien, vesihyasianttien ja liljojen tuoksuihin. Se on femininiinen, moderni kukkaistuoksu, joka vangitsee itseensä tuntemuksen siitä, kuin kävelisi kukkaistorin lävitse.

Midnight fleur'ssa puu, patsuli ja musta meripihka sekoittuvat yöllä kukkivaan jasmiiniin ja vaniljaiseen orkideaan. Yhdistelmää kuvataan rohkeaksi, vastustamattomaksi ja aistikkaaksi.


NEST Fragrances perustettiin 2005 ja sen pääpainopiste oli tuottaa luksustuoksuja kotiin. 2012 valikoima laajentui naisten parfyymeihin. Erittäin vapaasti suomentamani "tuoksuesittelyt" (toivottavasti käytin oikeita termejä) kuvastavat hyvin yhtiön tavoitetta tuottaa laatua, luksusta ja lifestylea. Parfyymit kuulostavat aivan ihanilta, vielä kun näitä pääsisi jossain tuoksuttelemaan? Parfyymit löytyvät ainakin Sephoran valikoimista, Suomessa näitä ei taida saada mistään?

Nuo parfyymeiden inspiraationa toimineet Mary Delanyn kasvistieteellisestikin oikeaoppiset kuvat on toteutettu muuten sekatekniikan avulla... ne ovat niin hienoja, että ansaitsevat ihan oman postauksensa!

Ei kommentteja: