31.5.2014

Suolaa suolaa enemmän suolaa

Sain erään pressitapahtuman kautta muutamia Biozellin hiustuotteita testattavaksi ja olenkin jo ehtinyt muutamaa tuotetta kokeilla parin viikon ajan.

 Suolasuihke - miten olen pärjännyt ilman? Oma hiuslaatu on pehmeä ja taipuisa, latvat kihartuvat varsinkin kostealla säällä. Harmi vain, että tukkani ei ole järin tuuhea! Suolasuihke tosiaan tuuheuttaa eikä jätä hiuksia niin "lismaisiksi" kuin ehdin aluksi kuvitella. Fiilis on tosiaan vähän niin kuin meressä uinnin jälkeen ja muutenkin olen "beach hair"-tukkatyylin ystävä. En ole muiden valmistajien suolasuihkeita testannut, joten varsinaista vertailukohdetta ei ole, mutta ainakin itselläni tämä Biozellin versio toimii tosi kivasti.
Toinen hyvä tuote on tuo Arganöljyä sisältämä eliksiiri, jota olen käyttänyt erityisesti kuiviin latvoihin. Pumppupullo on tosi kätevä, tuotteessa on ihana tuoksu ja muihin kokeilemiini Arganöljyä sisältäviin verrattuna tämän on kyllä ihan kärkipäästä! Plussaa somasta pullosta.

Näiden värinaamioiden kokeilemista olen harkinnut jo pidempään. "Rasberry" on sävyltään todella pinkki ja "Plum" syvä violetti. Biozellin esittelijä kyllä arveli, että tummaan tukkaan värinaamiolla saa aikaan vain kevyen sävyn, mutta itse olin optimistimpi. Lopputulos olikin hyvin heikosti erottuva sävy, vaikka levitysvaiheessa sävyt olivatkin todella herkullisen voimakkaita. Höh. Nämä taitavat siis toimia parhaiten vaaleassa tukassa tai vastaavasti pidentämään värjättyjen hiusten värinkestoa. Plussaa kuitenkin koostumuksesta - vaikka kyseessä on naamio, tämä myös pesi tukan ihan puhtaaksi. Myös näissä on kiva pakkausilme.

/Tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

mana kirjoitti...

no tietenkään se ei näkyny :D sama ku sulla olis musta paita ja yrittäisit värjätä sen punaseksi. ei nuo mitään maalia ole. johonkin vaaleaan tukkaan noillahan voi hyvinkin saada väriä, ja voi toimia jopa värjäyksen korvikkeena.

blandad. kirjoitti...

Oon käyttänyt aiemmin KC professionalin color maskia (sävy pepper), sillä sai tummaankin tukkaan punertavan sävyn. Noissa Biozelleissa olis ollu vaan herkullisemmat sävyt, mutta ilmeisesti sit vähemmän pigmenttiä?