Olen bongaillut sieltä täältä fiilistelyjä itsetehdyistä hampurilaisista ihan parin viikon sisään. Hyvä hamppari on silloin tällöin aika jees ja kotihampurilaista voi ajatella vähän terveellisempänä ateriana. Paras hampurilainen tulee silloin, kun jaksaa vääntää sämpylät ja pihvitkin itse, meillä mentiin tällä kertaa valmisruualla. Lidlistä saa omasta mielestäni maukkaimmat beeffit (niitä pakasteesta itse paistettavia), samoin cheddar ja dressing olivat ihan kelvollisia. Leipänä "ihmeruista" eli pehmeää ja vaaleahkoa ruisleipää ja välissä vielä paistettua kananmunaa, jotta saadaan protskut kohdilleen. Itse olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä hampparin välissä pitää olla tomaattia sekä suolakurkkua ja salaattia, joten niitä löytyi myös. Bonuksena paistoin pihvien kanssa uunissa kestosuosikkiani kesäkurpitsaa, nam! Lopputulos oli ihan nätti ja sitäkin maukkaampi! Tässäpä vinkki Juhannusruuaksi, grillistä pihveistä saa entistä maukkaampia ja vaihtoehtona voisi kokeilla kana-fetaa, kalaa tai kesäkurpitsaa ja halloumia....
19.6.2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti