17.6.2014

Suvi suloinen

Koen taas kasvavaa innostusta bloggausta kohtaan, mutta on vaikeaa aloittaa jostain, kun haluaisi postailla vähän kaikesta. Mutta tarinoidaanpa vaikka vähän viime viikosta.

Keskiviikkona näin pitkästä aikaa Ruotsista juuri kotiutunutta tuplamaisteria ja ihmettelimme elämänmenoa Tuomiokirkon portailla. Taivas oli sininen, mieli vapaa ja ahne elämää kohtaan, kuin kuvan lokilla ikään.

Perjantaina kävin pitkästä aikaa ulkona. Aika spontaani veto, eikä baarikaan ollut yhtään mieluinen, mutta pieni tuulettuminen teki kyllä hyvää.

Sunnuntai, parisuhdepäivä. Aurinko paistoi ja kävelimme taas jälleen kerran Talvipuutarhan puistoon. Kaikesta emme ole miehen kanssa aina samaa mieltä, mutta kukkaset tuntuvat viehättävän molempia. En valita :D !
 Tällä hetkellä ruusuja oli ainoastaan aidanvieruksella, mutta itse puisto ja Talvipuutarhan rakennus ovat aina kauniita. Oikeastaan aika ihanaa, että ruusuaika on vasta edessäpäin... Töölönlahden rannalla syötiin kioskijätskiä ja ihasteltiin joutsenperhettä. Etualla oleva papa-joutsen ui uteliaasti heti rantaa kohti, kun huomasi että siellä syödään jotain. Pikkutirppaset seurasit hetken päässä perästä, mama joukon jatkona.Töölönlahdelta päädyttiin hengailemaan Musiikkitalon kulmille. Aika mukava sunnuntai siis.

Uusi viikko on alkanut ja hieman tässä vielä arki hakee rytmiään opiskelun ja työssäoppimisen jälkeen. En tosin tiedä voisiko olla parempaa aikaa suunnitella tulevaa, kuin valoisat kesäillat. Ei edes haittaa, että juuri nyt on vähän viileää.

Ei kommentteja: