23.6.2014

Visioi Vallilaa

Re:fashion -blogiportaali ja Vallila Interior ovat luoneet yhteistyössä hauskan kilpailun, jossa voi tehdä oman "moodboardinsa" Vallilan tuotteista.

Simppeli ohjelma tarjoaa valmiita huoneita/huone-elementtejä ja huonekaluja, joihin voi sitten mallailla helposti Vallilan kevätkokoelman verhoja, tyynyjä, pussilakanoita, mattoja ja keittiötuotteita. Jotkut tuotteet tosin toimivat paremmin ihan pelkkänä kuvakollaasina kuin osana sisustussuunnitelmaa, mutta ohjelman avulla pääsee hyvin alkuun yhteensopivien tuotteiden hahmottamisessa.


Ohjelma on silti ihan tosi hauskaa ajanvietettä! Oman moodboardin voi tallentaa osaksi kilpailua, jossa voi voittaa 300€:n lahjakortin Vallilaan. Itse innostuin leikkimään ohjelmalla ja aloin kaivata siihen jo enemmän toimintoja, kuten peilikuvaksi kääntäminen, huonekalujen rotaatiot eri suuntiin, enemmän valikoimaa tuotteisiin...

Ohjelmalla leikkiessä tulee kyllä himo uusiin verhoihin (ylemmän kuvan Amandat) ja tuohon Syvämeri-mattoon, joka on niin hieno että sen kelpaisi nostaa vaikka seinälle! Tykkäile meikäläisen suunnitelmista ja luo omat visiosi täällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi, vaikuttas hauskalta!