13.7.2014

Dress Rehearsal @ Bassline Festival

Terveiset mökkireissulta ja samaan hengenvetoon menovinkki tälle päivälle! Bassline festival kokoaan tänään Lasipalatsin aukioille nuorten suunnittelijoiden designluomukset ja muotibloggaajien ehtymättömät kirppisvarastot yhteen. Designia on tarjolla klo 18 saakka, bloggaajia vaihtovuoroin (klo 15 vaihto). Lisätiedot Facebook-sivuilta.
Itse vinkkaisin tsekkaamaan erityisesti Dress Rehearsalin myyntikojun. Dress Rehearsal on kolmen nuoren naisen perustama nettikauppasivusto, jossa esitellään ja myydään uransa alkutaipaleella olevien suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita. Minulla on ollut ilo olla mukana suunnittelijapuolella ja olen päässyt näkemään, miten ammattitaitoisesti naiset ovat saaneet sivustonsa lanseerattua ja vievät sitä intohimoisesti eteenpäin.
Pari viikkoa sitten Dress Rehearsal pop-uppaili Café Kokossa ja tässä muutamia kuvia Dress Rehearsalin valikoimista:


Nyt en ihan muista, että mikä tuotteista oli arvon suunnittelijakollegoidesta kenenkin, mutta lisätiedot löytyvät kätevästi www.dressrehearsal.fi Valikoimissa on todella hienoja ja monipuolisia juttuja niin streetistä vähän hienostuneempaankin makuun. Monet tuotteet ovat uniikkeja, joten kannattaa toimia nopeasti.

Dress Rehearsal siis tänään Bassline festivaleilla klo 12-18 ja muuten nettikauppa on avoinna vuodenkauden ympäri!

Ei kommentteja: