26.7.2014

Mallia lempparimekko

Lapsena minulla oli lempparimekkomalli: yläosa oli kuminauharypytetty, jonka ansiosta yläosa istui napakasti, antaen helman hulmuta vapaana. Joskus mekossa oli solmittavat olkaimet, joskus ei. Äiti ompeli näitä helppoja kesämekkoja monta, välillä myös itselleen. Välillä mekkomalli jäi unholaan (luultavasti teini-iässä tissien  ja niiden korostumisen takia), kunnes reilu 10 vuotta sitten aloin ommella samaa mekkomallia itse taas uudelleen.

Viimeisimmiltä Uffin euron päiviltä löytyi taas mekko lempparimallissa. Mustavalkoisessa inkakuosissa alunperin Seppälän mallistoa. Päädyin fiksaamaan sitä hieman, itse kun koen että kuminauharypytys on imartelevin ulottuessaan lähes vyötärölle saakka. Lopputulos on mieleinen ja käytössä tuota rypytyksen jatketta ei alkuperäisestä erota. Mekon olkaimissa on muuten takana napit, joten niitä saa halutessaan säädettyä tai olkaimet voi sitoa vaikka niskaan. Kätevää!
1 kommentti:

Akissfromthepast kirjoitti...

tyylikäs löytö!
zemppiä uuden kodin löytämiseen, siellä se sua oottelee jossain ^^
sulla on makee uus hederi tossa sivulla, en oo aikoihin ennättänyt käydä täällä enkä muissakaan blogeissa mutta paluu on tosi virkistävää tänne:) luin kerralla useamman postauksen. oli kivaa ku jätit viestin blogiin, mä olen huomannut että sekin on jäänyt itselläni "unohduksiin" :D mutta ymmärrettävistä syistä (ne syyt joilla huijaan aina itseäni :D eli" kun on tää gradu.." ;) )