29.8.2014

Eräänä kauniina päivänä

Kävin läpi vähän kuvia heinäkuulta. Vaikkei näiden ottamisesta ole kuin reilu kuukausi, tuntuu että näistä hetkistä olisi jo paljon pidemmän aikaa. 
Opiskelukaverini Oulusta oli käymässä Helsingissä ja hän toivoi pääsevänsä Suomenlinnaan. Se oli ihanan kuuma päivä, juuri sellainen kun lautalle täytyy jonottaa ja jännittää mahtuuko lähtevään lauttaan, saari täyttyy ihmisistä ja on haastavaa löytää oma paikka rantakallioilta. Vaelsimme läpi kuuman saaren, asetuimme rantakallioille ja vain hengailimme tuntikausia. Eväitä ja uimista. Jossain vaiheessa pakkasimme kamat kasaan ja kävelimme vielä Kustaanmiekkaan ihailemaan maisemia. Suomenlinnassa olen toki käynyt vuosien varrella useitakin kertoja, mutta Kustaanmiekassa asti en ollut minäkään vielä käynyt.

Suomenlinna on kyllä aika mieletön paikka! (Taannoin Facehunter eli Yvan Rodic vieraili Helsingissä ja hengaili Suokissa ihan samoilla mestoilla.) Palasimme saarelta mantereelle ja teimme iltadeitit ulkosalle. Merellinen teema jatkui Eiran rannoilla, auringonlaskua ihaillen ja roséeta siemaillen.


 Oli yö, kun kävelimme takaisin keskustaan päin. Huvilakatu nukkui jo.


Se oli ihana päivä, yksi tämän kesän parhaita. Kiitos Jossu että kävit, oli kivaa! Tuu taas pian uudelleen.

Ei kommentteja: