5.9.2014

Imagine and do

Törmäsin Taidehallin kioskissa ensimmäistä kertaa Imagine and do -tuotemerkkiin, jonka idea on varsin ihastuttava! Laadukkaalle akvarellipaperille on painettu upeita lyijykynäpiirroksia, jotka halutessaan voi itse värittää vaikkapa akvarelleilla tai puuväreillä. Tuoteperheeseen kuuluu myös itserakennettavia kollaaseja ja postikorttimateriaaleja. Aiheet ovat muotikuvituksesta tuttuja ja valikoimissa on mm. paperinukke, jonka vaatteet ovat suomalaisilta suunnittelijoilta peräisin.Imagine and do:n takana on Minna Ainoa, kuvittaja Helmi Sirolanakin tunnettu. Ainoalla on Taiteen maisterin ja vaatesuunnittelijan koulutus sekä pitkän linjan AD-tausta. Liikeidea syntyi, kun Ainoan korttiaskartelusta ja skräppäyksestä innostunut äiti koki, että markkinoille kaivattaisiin enemmän laadukkaampaa askartelumateriaalia. Niinpä syntyivät Ainoan Sketchit, jotka ovat toki upeita ihan sellaisenaankin, mutta ajatus näiden värittämisestä tuntuu kyllä kovin houkuttelevalta!

Minusta koko konsepti on kerrassaan ihana ja innostava ja erilaiset sketchit ovat mitä mainion lahjaidea vaikkapa jo valmiiksi kehystettyinä. Hinnaltaa erilaiset setit ovat 9,90€, 11,90€ tai 22,90€ joten nämä ovat varmasti monen innostuneen askartelijan saatavilla. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi kaunis sukupuu, joka puhuttelee varmasti monen ikäisiä ihmisiä. Sketchejä voi tilata suoraan verkkokaupan kautta tai ostaa ainakin sieltä Taidehallin kioskista.
 
"Imagine and do:n perusidea on rohkaista ja vapauttaa ihmisiä luovaan askarteluun, taitotasosta riippumatta." kirjoittaa Ainoa blogissaan. Imagine and do onkin raikas ja piristävä tapa ajatella ja tehdä.

www.imagineanddo.fi


Ei kommentteja: