10.12.2014

Jo vanhakin nyt nuortuu

Juuri kun pääsin vähän tiiviimmän päivittämisen makuun, tuli ongelmia netin kanssa. Eipä tässä tosin ole reiluun viikkoon ehtiny istua koneella, kun olen puuhaillut tulevan viikonlopun myyjäisiä varten. Tällä hetkellä olen myös vähän kipeä.
Jouluhössötyskin on jäänyt vähäiseksi, mutta sen verran sain satsattua, että hankin vuosikausia vanhaan paperitähteen kynttilälampun ja panostin oikein ledilamppuun, kuin aikuiset ikään. Ja toki olen ottanut koristeet esille ja vähän hypistellyt ihania koristeitani.... mutta. Joulutunnelmaa kohottamaan suosittelen ehdottomasti seuraamaan Yleltä Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitusta, se on mahtava!!! Hienosti ja laadukkaasti tehty, Pirkka-Pekka Petelius ja Vesa Vierikko tonttuina, pääosassa kerrankin tyttötonttu, lavastus ja puvustus kohdillaan sekä ihana koirahahmo Rekku. Voin rehellisesti sanoa, että kypsässä 33 vuoden iässä saan silti innostuneita sydämentykytyksiä, kun joka jakson lopuksi sanotaan montako päivää jouluun enää on! Hah!
Joulukalenteria voi seurata Ylen Areenasta ja sinne on myös ilmestynyt toinen suosikki eli Skins! Olen luukuttanut aika monta jaksoa jo... no. Jokatapauksessa. Nyt nukkumaan ja palataan pian!

Jouluun on enää 14 päivää.

Ei kommentteja: