19.12.2014

Santa's little helper

Tänä vuonna en ajatellut erityisemmin ostaa joululahjoja, kummitytölle lähinnä ja ehkä jotain ihan tosi pientä muille. Lahjojen miettiminen, hankkiminen ja antaminen on kivaa, mutta juuri nyt ei ole kovasti pääomaa, mitä sijoittaa niihin. Fiilistelin kuitenkin juttuja, joita olisi kiva antaa tänä jouluna.

Kummityttö on vielä niin pieni, että hankkisin joko jotain kaunista ja käytännöllistä vaatetta tai jonkun klassisen lelun. 

 Marimekon Poppy-mekko on tosi soma.

 Brion klassikkolelut ovat (ainakin omasta mielestäni) aina yhtä ihania ja kestävät aikaa ja kulutusta. kuvat leikkien.fi

Lapuan kankureilta hankkisin villahuopia pukinkonttiin. Olisi varmasti ihanaa saada lämmin, täysvillainen ja hieno huopa, joka oikealla hoidolla säilyy vuosikymmeniä. Omat suosikkini ovat Makoto Kagoshiman suunnittelema Koira ja kissa-huopa 

 sekä Heini Riitahuhdan suunnittelema Esikko-huopa.
Kirjoja on kivaa saada ja antaa. Perheessäni ei ole "kirjojenantamiskulttuuria", mutta minä olen satunnaisesti antanut kirjoja lahjoiksi joinain vuosina. 

kuvat
 

Marimekolta hankkisin jotain kivaa myös itselleni, hauskat pussilakanat tai pitkään haaveilemani kylpytakin. Moni varmaan tykkäisi saada myös näitä joululahjoiksi.


kuvat
Tärkeintähän olisi kuitenkin antaa jotain itsestään jouluna, moni arvostaisi varmasti tavaralahjan sijaan eniten aikaa ja kivaa yhdessäoloa.

Huh, jouluun ei tosiaankaan ole enää montaa yötä!

Ei kommentteja: