26.1.2015

Homemaker

Tässä kuussa on ollut jonkinmoisena teemana saada koti vihdoin mallilleen. Kuun alussa saimme vihdoin sängyn ja sohvan hankituiksi ja täytyy sanoa, että niiden jälkeen tämä asunto on viimeistään tuntunut ihan oikealta kodilta. Nyt kaipailen enää muutamia pienempiä juttuja, jotka toivon löytäväni ajan kanssa. Haluaisin hankkia tänne enemmän viherkasveja, uuden maton tai useampia, laittaa muutamia tauluja seinille lisää, joku hieno seinävaate on ollut myös ajatuksissa... niitä enemmän tarvitsisin kyllä jonkun laatikoston, hyllykön tai senkin ompelutarvikkeilleni. Minulla on tiettyjä ajatuksia tätä säilytysratkaisua kohtaan, mutta katsellaan tässä vielä mitä tulee vastaan.

Viikko sitten teimme ystävän kanssa tehokkaan parin tunnin reissun Ikeaan. Hankintalistallani oli tärkeitä juttuja kuten verhotangon pidike ja hyllymuovia, mutta ehtihän sitä vähän katselemaan muitakin juttu samalla reissulla.

Ihania värisävyjä tyynyissä, matto ja tarjottimella olevat purkit ovat kivoja myös.

Värikästä lasia havittelen jossain muodossa edelleen.

Kivan graafista.

Nurkkakaappi on hyvä idea ja varsinkin tuon valkoisen ja kirkkaan korallin tuplayhdistelmä olisi hauska. Tuo korallinpunainen kaappi on luonnossa lähes neonsävyinen, ihana!

Vitriini olisi aika kiva! Sinne voisi laittaa ihania juttuja ihan vain esille!

Lauantaina kävin Eirassa ja Tehtaankadulla oli hauska sisustusliike, jonka nimeä en huomannut panna muistiin. Värisävyt eivät näy kuvassa, mutta ikkunassa oli paljon trendikästä kuparihohtoa.


Eirasta kävelin Punavuoreen ja kävin Moko Marketissa.

Ihana juliste yrteistä ja maustekasveista. Tosin mietin, että voisin maalata vähän vastaavan itse...

Mokossa on aina mielettömän hienoja kaappeja! 


Olen haaveillut tarjotinpöydästä pitkään ja tähän asuntoon se sopisi todella hyvin. Tuollainen jättimäinen olisi aika mielettömän hieno kyllä.

 Mokossa on aina ihanasti pakattuja asioita, kuten ruokaa :)

Bees & Honey-juliste on ihan super ja siinä on ihanat sävytkin. Harkitsin vakavasti sen hankkimista, mutta en ole varma sopisiko se sittenkään tänne. Miellän tämän jotenkin keittiöön kuuluvaksi, mutta tyylillisesti ei taida ihan istua meidän keittiöön. No, pitää harkita vielä asiaa, vaikka 8.50€ ei sinänsä ole paha hinta hienosta julisteesta. 

Onhan sitä kaikkea ihanaa, mutta eri juttu sitten mitä lopulta tarvitsee omaan kotiin. Hyvä tästä kuitenkin vielä tulee!

Ei kommentteja: