6.2.2015

Alkuvuoden kirppislöytöjä

Ja tänään taas vähän lisää viime aikojen kirppislöytöjä.

 New Lookin huivi Kaivarin kanuunasta, olikohan 1,5€. Eläinsekamelskakuosi yhdistettynä lähinnä korallinpunaista muistuttavaa väriin, tykkään. Matsku on enimmäkseen viskoosia, loput keinoa.

Kultainen paljettineule on Uffin yhden euron päiviltä. Se on markettimallistoa, joten laatu ei ole ehkä mitä parhain. Huomasin vasta kotona, että neuloksen langasta lähtee tosi helposti lankasäikeitä "irti" jättäen pinnan vähän söhryisen näköiseksi. Uskoisin kuitenkin, että tälle tulee vielä keväämmällä käyttöä.

 Neon-sävyinen kukkakuvioitu huivi Fidalta. Tämä oli vähän kallis (4,5€) kirppishuiviksi, mutta tämä oli jotenkin pakko säädä noiden värien takia. Materiaali on varmaan ihan akryylia, mutta silti tosi mukava käyttää.

Pienet englantilaiset lautaset 0,5€/kpl kirpputori Dom. Olen haaveillut tämäntyyppisistä perinteisistä, sinivalkoisista englantilaisista lautasista jo pidempään, mutta niistä pyydetään monesti vähän liikaa kirppiksillä. Olisi kiva löytää vielä muutama isompi, nämä kun ovat lähinnä leipälautaskokoa.

Huivien ja laukkujen määrä taitaa muuten olla itselleni jonkinlainen vakio. Kun päädyn luopumaan joistakin, tulen ostaneeksi taas pari uutta tilalle.Tässä on vielä vähän opittavaa...

(Kaksi ekaa kuvaa ovat aika kehnoja, mutta valo ei edelleenkään oikein riitä kuvaamiseen muualla kuin ikkunalaudalla, enkä jaksanut kuvata niitä enää uudelleen.)

1 kommentti:

June kirjoitti...

Näistä löydöksistä tuli itellekin ihan mieletön kirppistelyhimo! :)