15.2.2015

Toisto ja rutiini

Tämän vuoden yksi työstettävistä teemoista on pitänyt olla oman itsensä ja oman tekemisen vahvempi arvostaminen. Tammikuun alussa olinkin hieman paremmassa vireessä, mutta nyt hommat tuntuvat junnaavan paikallaan ja se mitä saankin aikaan, on mielestäni lähinnä paskaa. Pitäisi AINA muistaa että toisto ja rutiini ovat tie aitoon kehittymiseen tekijänä. En osaa päättää työstäisinkö uutta kuvamatskua portfoliontarpeisiin käsin vai koneella, molempia olen vähän "riipinyt". Jottei kynnys julkaistavaan matskuun nousisi liian korkealle, niin tässä pari tämän viikon tuotosta.

Tämä piirros on ollut keskeneräisenä kansiossaan kauan. Olen ehkä sitä jossain muussa muodossa hyödyntänyt, mutta muistaakseni tätä korvisversiota en ole julkaissut. Nyt värittelin kuvaa ja muutin muutamia juttuja ja lopputulos on tämä. Olkoot.

Tämän tein, kun ajattelin että minun pitäis tehdä nopeammin, eikä aina jumittaa liikaa yksityiskohdissa.

No niin, nämä ovat nyt eetterissä ja voin siirtyä taas elämässä himpun verran eteenpäin.

2 kommenttia:

SalSaDesign kirjoitti...

Tykkään molemmista, mutta alemmassa on jotenkin enemmän jotain minua :) Upeaa että joku osaa käyttää tietokoneohjelmia kuvien tekemiseen noin hyvin kuin sinä. Itsellä olisi haaveissa opetella photoshoppi mutta vielä ei ole kärsivällisyys riittänyt...

blandad. kirjoitti...

Kiitos :) Photoshop ei ole ollenkaan niin vaikea ja kokeilemalla oppii parhaiten ja löytää ne omat tavat. Esim. työväenopistot ja muut järjestävät peruskursseja, kannattaa osallistua. On meinaan myös tosi kivaa!