16.3.2015

Kipot, kupit ja kaikki muut

Tällä viikolla tuli parina päivänä kirppisfiilis - ja sitä tunnetta yleensä kannattaa kuunnella, koska silloin tulee tehtyä löytöjä. Olin niin iloinen näistä muutamasta jutusta, että kuvasin ne jo, vaikka muutama juttu hakeekin vielä paikkaansa.

Värillistä, vähän isompaa lasipulloa olen havitellut jo tovin. Tällaisia ruskeita "kaljapulloja" (äitini muuten käyttää tuollaista pulloa edelleen tehdessään kotikaljaa ja simaa) on usein tarjolla kirppiksillä, mutta niistä pyydetään kaikkea 6 eurosta aina pariinkymppiin. Tämä kysyinen pullo maksoi 3€ ja minusta se oli jo ihan ok hinta isosta pullosta.


Lasipullo löytyi Kirppitori Domilta, ja koska minulla ei ollut käteistä ja korttiveloituksen minimi on siellä 5€, jouduin hankkimaan jotain pientä parilla eurolla. Kiersin kirppistä moneen kertaan, kunnes vihdoin havaitsin tämän pienen söpön korurasian, joka kustansi tarvittavat 2€. Rasia etsii vielä vähän paikkaansa, mutta onhan se tosi soma.


Koristellut kulhot löytyivät taas Kampin kirpputorilta, jossa on muuten usein todella ylihinnoiteltua tavaraa. Nämäkin kipot maksoivat 2€ kpl, tuollaiseksi matkamuistokeraamiikaksi vähän turhan iso hinta minusta.Visioin kuitenkin, että istuttaisin näihin jotain kasveja, joten hankin ne hinnasta huolimatta. Tai voisihan noita käyttää vaikka kissankuppeina.


Kampin kirpputorilta löysin myös nuo Ikean laatikkohyllyt euron kappalehintaan. Seinähyllyinä niitä en ajatellut käyttää, vaan asettelin ne noiden kirjahyllyköiden päälle, jotka toimivat myös tilanjakana. Se, mitä niihin asettelisi sisälle on vielä vähän prosessissa ja voihan olla, että nuokin vaihtavat jossain vaiheessa paikkaa.  Näkisin kuitenkin, että noita laatikoita voi käyttää monella tapaa.

Sitten vielä muorihenkiset kukkalautaset Fidalta, yhteensä 3€. Nämä olivat niin söpöt, etten voinut vastustaa.

Kukkalautaset sopivat muuten hauskasti aiemmin kirppikseltä löytyneisiin englantilaisiin kuviolautasiin. Ja onhan näitä kiva kattaa esille kun tulee vieraita, ja arkenakin.

Näitä kuvia kun katsoo, niin tulee kyllä mieleen, ettei minusta saisi koskaan sisustusbloggaajaa! Yhtenäinen tyyli, mitä se on? :D Mutta olen kyllä kiitettävän hyvä tavarafiilisteljä ja makuni on kunnioitettavan monimuotoinen!

Ei kommentteja: