22.5.2015

Mekkoja, kukkia ja menovinkit viikonlopulle

Tänään oli perinteisen Marimekon Esplanadin puistonäytöksen aika. Näytös oli osa tällä viikolla pidettävää PRE Helsinki - tapahtumaa. Vähän harmittaa, että heräsin koko PRE Helsinkiin ihan todella myöhässä, kiinnostavat tapahtumat oli jo loppuunmyytyjä tai eivät vaan enää sopineet omaan aikatauluun.

 Marimekon puistonäytös kiinnostaa ihmisiä vuodesta toiseen. Espa oli taas tänäkin vuonna niin tukossa, että saapuessani paikalle kymmentä minuuttia ennen näytöksen alkua, oli todellakin tyydyttävä katsomaan kauempaa. Mutta mikäs siinä, aurinko paistoi, Olavi Uusivirta lauloi livenä ja paikalla jaettiin ilmaista jäätelöä.

Kesän lähestyessä eletään taas aikoja, jolloin kaupungissa tapahtuu joka viikonloppu vähän kaikenlaista. Huomenna esimerkiksi vietetään Siivouspäivää (myös ihan kaikkialla Suomessa) ja viikonloppuna on Maailma kylässä-festarit Kaisaniemessä. Ihana Helsinki taas on levittäytynyt kauppakeskuksiin ja liikkeisiin ja lauantaina on mm. Design District Market Dianapuistossa. 

Yksi esimerkki: Esplanadin varrella on sunnuntaihin asti esillä kukkakauppojen lyhtypylväisiin luomia kukkateoksia.
Ihania ja ohikulkijoita kovasti ilahduttavia!

Mutta, huomenna siis kaikkien kirppisystävien lempparipäivä eli Siivouspäivä! Hyvää kirppisonnea, itse aion keskittyä nimenomaan kirppispaikkojen kiertelyyn tällä kertaa.


Ei kommentteja: