6.5.2015

Oh it's May

Toukokuu on ehtinyt jo alkaa ja vapustakin on kohta jo viikko, mutta palataan vielä hieman siihen.
En tänäkään vuonna juhlistanut vappua mitenkään sen kummemmin. Jotenkin tuntuu, että vappu aina tulee vähän kuin yllättäen ja sitten sitä ihmettelee, että nytkö jo ja "pitäisikö sitä tehdä jotain?"

Torstaina viime hetken kauppareissulla tarttui mukaan pullo Rieslingiä ja otin kuvan Töölöntorin ilmapallonmyyjästä. Tuo yksisarvinen taisi olla suosittu myös aikuisten vappujuhlijoiden keskuudessa...

 Kun pieneltä paikkakunnalta kotoisin, joka aikoinaan eli tehtaista ja niiden työvoimasta, oli mukava fiilistellä työväenlauluja vappuaattona. Muutoin vappuaatto meni ihan kotona, ystävä tuli kylään ja lähinnä syötiin ja höpöteltiin. Munkkeja tein taas tänäkin vuonna, joskin niiden paisto venähti pikkutunneille. Silmät ristissä kuumalla munkkirasvalla lotraaminen ei ole kovin fiksu idea, mutta vahingoilta vältyttiin.

Vappupäivänä matkasin ystävien suht uuteen kotiin, jossa nautittiin grilliherkuista ja myös niistä munkeista. Ja nyt tuntuu siltä, että en todellakaan halua nähdä yhtään munkkia ainakaan vuoteen.

Pitkän viikonlopun aikana ehdin luonnostella vesiväreillä leikekirjojani inspiksenä käyttäen. Tässä kuvassa taisi olla mallina viime vuoden mallistoja ainakin Chanelilta ja Pradalta...


Sunnuntaina tein piiiitkän iltalenkin ja ihastelin sitä, kuinka valoisaa on, vaikka kello kävi iltakymmentä.

 Olen ihastellut Marimekon ikkunoissa tuota tämän kevään Fiija-mekkomallia, se on todella hauska tiputettuine vyötärölinjoineen ja holkkihihoinen, ja tuo simppeli kukkakuosi on ihana!

 Eli tosiaan, ihan hassua että nyt on jo toukokuu, puissa hiirenkorvia ja lehtiäkin jo ja ihan kohta kesä! 

(Kuvat suoraan Instagrammista, ehkä selittänee laadun ja neliskanttisuuden...)

Ei kommentteja: