26.6.2015

Alelöytöjä

Kävin eilen Lumenen tehtaanmyymälässä Espoossa ja tulin hankkineeksi vähän uusia meikkejä minihinnoin. Tehtaanmyymälän valikoimissa on siis kaikkia Lumenen ja Cutrinin tuotteita sekä kodin pesuaineita. Osa tuotteista on 2.laatua, eli tuotteiden massa on samaa kuin normilaatuisten, mutta niiden pakkauksessa on jotain vikaa ja hinta näin edullisempi. Myös muita erikoistarjouksia löytyy. Esimerkiksi BB-voide ja ripsiväri tulivat yhteispakettina (5,95€), oranssi, harmaa ja metallinhohtopunainen kynsilakka olivat 1€ poistolaarista, luomiväri 3€, helmiäisvihreä kajal 5,55€ vain muutamia hintaesimerkkejä mainitakseni. Tehtaanmyymälän kanta-asiakkaana sain vielä lisäalennuksen kaikista näistä tuotteista. Paikkaa ei siis turhaan hehkuteta, ehdottomasti käymisen arvoinen varsinkin Lumenen ja Cutrinin tuotteiden ystäville.
Olen innoissani omista löydöistä. Tuota glitterkynsilakkaa minulla on ollut aiemminkin, tykkäsin siitä kovasti joten sitä oli saatava lisää. Oranssi lakka taas tuntui kivan piristävältä näin koleaan alkukesään. Helmiäisvihreä kajalkynä oli totaalinen heräteostos, lähinnä vain siksi kun se oli niin nätti!
Polkka Jam for House-muki taas löytyi Prismasta alennettuna. Kiva kesämuki, nyt vain harmittaa etten tullut ostaneeksi saman sarjan lautasta. Tarjoushaukka kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja: