30.6.2015

Kesäkuun kirppislöytöjä pt.1

Lisää kirppislöytöjä siis:

Suhtaudun yleensä vähän epäluuloisesti kirppiskosmetiikkaan, paitsi jos tuotteet näyttävät käyttämättömiltä ja ovat vieläpä edullisia. Jonkin verran käytettyä tuotetta voin harkita, jos se vaikuttaa siistiltä eikä tuoksahda vanhalta. Myös kirppispöytä, jossa kosmetiikkaa on myynnissä ratkaisee, likaiset ja rikkinäiset vaatteet sekä homssuinen yleisilme tietää yleensä myös vanhentunutta kosmetiikkaa.

 Lancômen Tropiques minérale (sävy 02 ocre cuivrée perlée) ja Maybellinen Fit me! (100s bronzer) ovat itseasiassa molemmat aurinkopuutereita, maksoivat tyyliin 3€ kpl. Tosin tuon Maybellinen sävy on niin vaalea, että käytän sitä tavallisena puuterina. Maybelline puuteri oli täysin käyttämätön, puuterikerroksen alla on pieni peili ja puuterivippa, joka sekin oli vielä muoveissa. Kuva ehkä nyt vähän hämää, koska olen sitä jo iloisesti käyttänyt ja meikkipussissa kuljetellut. Lancômen puuteria oli käytetty, mutta se on irtopuuteria ja pakkaus oli niin siistissä kunnossa, että uskalsin ostaa ja ottaa käyttöön.

Nämä ovat olleet tosi hyviä löytöjä molemmat. Maybellinen puuteri on tarpeeksi kevyttä ja pakkaus on kätevä. Sävy on minulle tosi hyvä. Aurinkopuuterin ystävänä olen tietysti tosi iloinen löytäessäni tuon Lancômen mineraalipuuterin, siinä on hyvä punaruskea sävy, joka on vieläpä superriittoisaa.

En ole kovin suuri paitapuseroiden ystävä, mutta ajattelin että tämä harmaa pusero olisi siisti ja aikuismainen, jotain vaihtelua välillä. Se on viskoosia, vähän kuin "keinosilkkiä" ja itseasiassa tosi mukava päällä. Koko on itseasiassa vähän liian suuri, mutta tämäntyyppisessä mallissa se ei juuri haittaa, kun hartioilta paita asettuu ihan kivasti. Pusero kustansi 5€ ja on ollut myös mieluinen. Villatakki taas on ohutta, sileää täysvillaa ja mitä luultavammin miesten mallia. Kummastelinkin vähän lyhyttä ja leveää, hihoistaan suht reilua mallia, mutta eipä tuo oikeastaan haittaa yhtään ja varsinkin kun siistikuntoinen, brittiläinen villatakki maksoi vain 2 euroa. Siinä on edessä pienet taskut ja kultaisissa napeissa hienot vaakunakuviot, tosi voi olla että vaihdan napit vähän huomaamattomampiin.

Lopuksi ehkä paras löytöni vähään aikaan, nimittäin nahkaiset remmisandaalit. Minulla on ollut täsmälleen samanlaiset ja samankokoiset sandaalit aiemminkin ja ra-kas-tin niitä! Viitisen vuotta sitten lähdin kuitenkin niissä sandaaleissa kaupungille ja alkoi sataa rankasti, vettä tuli niin paljon että viemärit eivät enää vetäneet ja monissa paikoin vettä oli puoleen sääreen asti. Pyöräilin vesisateessa kotiin ja tulin uittaneeksi sandaaleitani oikein kunnolla - kotona huomasin, että pohjien liimaukset olivat pettäneet kenkien kastuttua totaalisesti. Liimasin pohjat kuitenkin ja käytin niitä varmaan pari kesää vielä senkin jälkeen, kunnes ne olivat täysin rispaantuneet ja hajalla ja päätyivät roskiin. Nämä kirppikseltä löytyneet ovat vielä aika uudenkarheat, kun nahka on kovaa. Oli hassua vetäistä nämä jalkaan, koska samalla muistin että olin joutunut hieman pehmittelemään niitä edellisiäkin sandaaleita käyttöä varten. Mutta siis, aivan mahtavaa, että löysin tällaiset toisetkin, vieläpä oikeassa koossa ja hintaan 5€!

Nämä löydöt olen tehnyt neljältä eri kirpparilta, vähän eri aikoina tässä kesäkuun aikana. Vielä olisi muutama sisustusjuttu, ne voisin esitellä eri postauksessa.

Ei kommentteja: