9.8.2015

Elokuuta


Ihanaa, aurinkoinen elokuu! 
Olin viikko sitten maalla, ja tulin takaisin Helsinkiin tiistaina illalla. Maalla lähinnä hengailin. Ensin ilmat olivat viileät, jopa vähän koleat. Satoi. Kävin lenkillä koiran kanssa. Tein kirppisreissun Tampereelle, mutta puolet Radiokirppiksestä jäi kunnolla kiertämättä, kun se ehti jo mennä kiinni. Ostin yhden neulepaidan ja lankakerän. 

Olin haaveillut meneväni vuosien tauon jälkeen mustikkaan, mutta siellä mättäillä kykkiessäni huomasin, ettei tämä ole sen kivemmaksi tästä vuosien kuluessa muuttunut. Pyöräilin pienessä ukkossateessa, kävin katsomassa veljenpoikaa. Leivoin aika huikean, gluteenittoman mustikkapiirakan.


Ilma lämpeni vasta, kun kotiinlähtö läheni. Innostuin keräämään viinimarjoja ja nautin samalla auringosta. Tein museoretken, josta kerron myöhemmin.

 Helsinkiin palattuani olen viettänyt paljon aikaa ystävien seurassa. Keskiviikkona olin Suomenlinnassa ystäväni ja hänen tyttäriensä kanssa, perjantaina istuttiin toisen ystävän kanssa Espalla ja juotiin vähän Rieslingiä. Lauantaina juhlittiin pienen kummipojan nimiäisjuhlaa. Tänään kävelin kuumia kesäkatuja, kesämekossa ja mietin, että eipä tosiaan ole ollut hassumpi tämä kesä. Viikon päästä on synttärit, sitä ennen aion järjestää perinteiset synttäribileet!


Ei kommentteja: