19.8.2015

Good to be 34

Juhlin viime viikonloppuna synttäreitäni. Lauantai-illalle järjestin bileet ja koska sain synttärilahjaksi lipun sunnuntain Flow'hun, juhlistin virallista synttäripäivääni sitten festareilla!
Pienimuotoisia illanistujaisia ja kekkereitä on tässä kodissa jo juhlittukin, mutta nämä olivat nyt ensimmäiset isommat bileet. Niinpä hössötin vähän enemmän kuin yleensä, järjestelin kotia vähän uuteen uskoon, hankin muutamia uusia huonekaluja ja tietysti leivoin ja tein ruokaa. Juhlien järjestely on jo itsessään aika hauskaa, mutta juhlista tuli ihanat kaikin puolin muutenkin - tai ainakin minulla oli ihan tosi hauskaa! Lähdimme vielä baariinkiin, joissa tulee kyllä nykyään käytyä aika harvoin. 
Synttäripäivänä olo oli aika nuutunut ja kieltämättä krapulainenkin, mutta jaksoin vielä festareillekin. Yksi ystävä tuli vauvoineen kylään vielä maanantaina, joten näitä synttäreitä on kyllä juhlistettu oikein urakalla!

Festarilippu oli yhteislahja monelta ihmiseltä ja tykkäsin kyllä kovasti. Olin aiemmin puhunut, että olisi ollut hienoa nähdä Florence and the Machine (sunnuntain pääesiintyjä), joten ystävä oli napannut ajatuksesta kiinni ja järjestänyt asiaa. Sen lisäksi sain muitakin ihania lahjoja ja kortteja, kuten kirjoja, korvikset, Marimekon astioita...

 ... brunssi- ja leffalahjakortit, kuohujuomaa...

... ja vihreän nahkalaukun, joka onkin ihan tosi päheä!

Kaikki tämä ihana päiväkausien synttärihössötys lievensi sitä faktaa, että ikävuosia tuli täyteen jo kolmekymmentäneljä. Huh. Rehellisesti sanottuna se tuntuu vähän järkyttävältä määrältä ikävuosia, varsinkin suhteutettuna henkiseen ikääni, joka tuntuu huitelevan hädin tuskin kahdessakympissä. Toisaalta, tunnen ja ajattelen olevani vielä ihan nuori tyyppi, jolla on takanaan jo jonkin verran elämänkokemusta ja siitä saatua itsevarmuutta, joka auttaa vaikeiden tilanteiden edessä. Ajattelen myös, että ihmiset tekevät ja kokevat asioita omassa tahdissaan. Se missä olen ja mitä teen vuoden päästä on suuri mysteeri, mutta just nyt, tässä ja näin, on ihan hyvä olla.

Ei kommentteja: