25.9.2015

Victorian chola girl - Givenchy fall 2015

Olen ollut innoissani juuri nähtyjen muotiviikkojen tarjonnasta, tuleva kesä 2016 näyttää i-h-a-n-a-l-t-a! Mutta syksyn kunniaksi fiilistelläänpä viime kevään muotiviikoilla esiteltyä syys-talvikautta 2015 taas vähän erissä. 

Aloitetaan Givenchylla. Riccardo Tiscin malliston innoittajana toimi tällä kertaa "viktoriaaninen chola-tyttö". Turkiksia lukuunottamatta tämä mallisto on täydellinen - love it love it love it! Paljon mustaa, viininpunaista, samettia, villakankaita, läpikuultavia kankaita, pitsiä, röyhelöitä, riekaleita, rypytyksiä, riikinkukonsulkaprinttiä, upeita leikkauksia, puhvihihoja, melankoliaa, romantiikkaa - stailattuna noihin kasvokoruihin ja geelikiharoihin, ahhh!!!

Ihan mielettömän hieno mallistokokonaisuus (turkiksia lukuunottamatta tietenkin)!!!Stailaus sykähdyttää myös kovasti, kaikki nuo helmi- ja jalokivihenkiset korut ja jopa nuo geelillä kasvoihin liimatut "ghettokiharat" erilaisiin letteihin yhdistettynä, oijjoijj. En voi kun huokailla vain syvästä ihastuksesta. 

Kannattaa muuten huomioida, että Style.com on poistunut käytöstä ja tästä lähin Vogue Usa:n hallinnoima muotinäytössisältö löytyy tuolta Voguen fashion shows-sivustolta. Kuvia ja videoita näyttäisi olevan entistä enemmän, joten fiilistelyyn saa kyllä kulumaan aikaa!

Ei kommentteja: