13.10.2015

What's the story, autumn glory

Lokakuu! Melkein jo kaksi viikkoa kulunut tästä kuusta ja olen taas huidellut vähän siellä ja täällä - tai sitten ollut vaan kotona. Mutta todella vähän koneen ääressä, saatika että olisin edes kirjautunut blogiin. Tässä kuitenkin jotain poimintoja puhelimen kuvagalleriasta viime ajoilta:

IPI kulmakuppila on vielä aika uusi kuppila keskellä Kalliota, Kallion kirjaston vieressä. Tilat ovat kivasti laitetut ja kahvikin oli muistaakseni ihan jees. Sisustuksessa on käytetty paljon huonekasveja, tykkään.


Kukkaloistoa vielä parin viikon takaa.

Upeita auringonlaskuja näkee lähes päivittäin!


Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu-näyttely Kiasmassa oli kiinnostava. Kiasmaanhan pääsee aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina ilmaiseksi, nyt viimeksi jouduimme jopa hetken odottelemaan sisällepääsyä, kun niin paljon innokkaita taiteenystäviä oli liikenteessä yhtä aikaa.

Olen alkanut käyttää puhelimen askelmittaria (Samsung Health) ja innostunut taas lenkkeilemään vähän enemmän. Parina aurinkoisena viikonloppupäivänä olen käynyt tutkimassa Seurasaarta, joka onkin varsin ihana paikka.

Edellisviikonloppuna olin Oasis-vuosijuhlissa Lepakkomiehessä. Ilta oli huikea vanhalle Oasis-fanille, illan viimeinen coverbändi soitti (What's the story) Morning glory-levyn alusta loppuun!!! Huhhuh, meininki oli iloinen, hikinen ja vähän nostaliginenkin, hyvällä tavalla.

Leivoin korvapuusteja kansallisena Korvapuustipäivänä.

Tarvistin vähän omaa aikaa ja päädyin hengailemaan Kallion kirjastoon. Jaksan aina, kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, huokailla ihastuneena miten kaunis rakennus Kallion kirjasto on!

Kuihtuneita kukkia lenkkipolun varrelta.

Täytyy sanoa, että ihan mielettömän kaunis syksy on ollut tähän asti. Aurinko on paistanut kirkkaasti ja ruska alkaa olla kohta vasta kauneimmillaan. Jos kotona joskus ajatukset vähän jumittavatkin, ulkona mieli kyllä kirkastuu. 

Loppuun vielä Oasis-fiilistelyt:


 

Ei kommentteja: