21.12.2015

Raanua pöytään

Ostin reilu pari vuotta sitten kirppikseltä pussillisen Marimekon kangassuikaleita Sanna Annukan suunnittelemassa Raanu-kuosissa. Tykkäsin tuosta kuosista ihan todella paljon, mutta en tajunnut hankkia sitä missään muodossa omaan käyttöön ennen kuin se oli jo poistunut valikoimista. Olinkin tosi iloinen löytäessäni tuon tilkkupussin ja maksoin siitä muistaakseni neljä euroa. Tilkkujen hyödyntäminen jäi suunnitteluasteelle, kunnes vuosi sitten innostuin yhdistämään niitä toisiinsa. Sainkin niistä isomman palasen, mutta en osannut päättää mitä taas siitä tekisin. Kangas jäi taas odottelemaan.
Ja nyt, yhtenä päivänä, tulin taas ajatelleeksi kangasta ja mietin, että entä jos sen laittaisi vain pöytäliinaksi. En ollut tullut ajatelleeksi, että voisin jättää kankaan sikseen ja käyttää sitä  pöytäliinana. Ilahduin ajatuksesta kovasti, ompelin vain reunoihin käänteet ja - valmis!


Kuosi sopii hyvin yhteen Sanna Annukan Kukkuluuruu-verhon kanssa ja kangas on kooltaan muutenkin keittiön pöytään sopiva. Kuosi ei saumakohdissa kohtaa, tämä johtuu siitä että kangaspalaset olivat aina samalta reunalta, hulpion vierestä, joten kuosi "elää" sen verran, että kohdistaminen olisi tehnyt reunoista epäsymmetriset ja minä taas halusin hyödyntää mahdollisimman paljon kangaspalojen pituuksista. Se ei nyt kuitenkaan niin haittaa ja pääasia, että ihana kangas pääsee vihdoinkin käyttöön - joulupöytäliinaksi!


 Ja koska koskaan ei voi olla liikaa Sanna Annukan kuoseja, sopii Kanteleen kutsu -piparirasia tyyliin paremmin kuin hyvin. More is more!

Ei kommentteja: