5.1.2016

Pakkasella kukkii

Tammikuu alkoi pakkasilla ja hennolla lumisateella. Ihanaa kun tuli ihan oikea talvi! Alennusmyynneistä tarttui kuitenkin matkaan pari hyvinkin keväistä, jopa kesäistä juttua - vielä sekin aika taas koittaa.

 Kävin viime viikonloppuna ihan varta vasten Prismassa. Tykkään aina silloin tällöin käydä ihmettelemässä suurissa "automarketeissa", varsinkin maaseudulla vanhempien luona käydessä se on jotenkin luontevaa. Prismareissulta löysin vielä lautasen Polkka Jamin for House -sarjasta, hassua ajatella että sen ilmestymisestä on jo kohta pari vuotta! Kesän alennusmyynneistä löytyi tuo muki, joten mukavaa että sille löytyi nyt vielä lautanen kaveriksi ihan muutamalla eurolla.

Viime keväänä House yhdisti voimansa kuvittaja Anna Emilia Laitisen kanssa. Tuotteet olivat tosi somia ja yhteistyö oli mielestäni ihan todella onnistunut, mutta jotenkin taas missasin sen melkeinpä kokonaan. Nyt löysin vielä sarjaan kuuluvan tyynynpäällisen polkupyöräaiheella. Tosi nättihän se on, mutta pääsee käyttöön vasta keväällä, ihan vielä näin hempeät sävyt eivät tunnu ajankohtaisilta. Ja siksi en sitä nyt kuvaan silittänytkään. Tälle jäi alen jälkeen hintaa alle 6 euroa.

Ja kun päästiin hempeilyn makuun, niin lopuksi vielä kukkasia. Jouluksi ostetut hyasintit eivät ehtineet kukkia juhlapyhinä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Näissä hyasinteissa on hento tuoksu, mutta voimakas väri - ihania kertakaikkiaan. Aaltomalja istutusruukkuna toimii hyvin, ainakin näin sesonkikukille. 

Ei kommentteja: